Scooter se amana pentru 26 septembrie!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din pacate, modificarile din turneul european al trupei Scooter duc la amanarea concertului de la Bucuresti. In loc de 5 iunie, acesta va avea loc pe 26 septembrie. Locul ramane tot Arenele Romane. Biletele raman, evident, valabile pentru noua data a concertului.

Daca nu puteti merge atunci, pana pe 26 iunie se face rambursarea banilor la punctul de vanzare de unde ati luat biletul. In schimb, daca puteti merge si nu aveti inca bilet, gasiti online pe www.bilete.ro, www.ticketfan.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro si in retelele de magazine Diverta, Flanco, Vodafone, Germanos, Carturesti, Sala Palatului. Pretul ramane 100 lei.

“Această amânare se datorează unei restructurări a programului de turneu. De la mijlocul lunii septembrie, Scooter reia in Europa turneul de promovare a celui mai recent album Under the Radar Over The Top si Bucurestiul este inclus in lista de turneu! Cei de la Scooter îşi cer scuze pentru eventualele neplaceri, dar promit că show-ul din septembrie se va ridica la aşteptările fanilor aşa cum i-au obişnuit mereu”, declară Raluca Mihail, Blue Music, organizatorul concertului.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje