Salutari din fundul lumii: Haifisch, noul videoclip Rammstein

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vinerea trecuta s-a lansat noul videoclip Rammstein la piesa Haifisch (rechinul) de pe albumul LIFAD. Nu tocmai una dintre piesele de rezistenta ale albumului, noroc cu videoclipul care o ridica in rang. Uitati-va numai:Clipul apare si dispare de pe youtube, deocamdata il puteti vedea pe myspace

Videoclipul e o (auto)satira groasa la adresa lui Till Lindeman, pe care - intelegem din substratul filmului - in sfarsit l-au... casapit. La inmormantarea lui Till (pe a carui piatra funerara scrie "in sfarsit singur") membrii ramasi ai trupei schimba priviri criminale cu subinteles si vedem chiar scene din alte videoclipuri "taiate la montaj" despre incercari nereusite de pana acum de a scapa de el: il arunca in aer in Du hast, ii taie coarda de alpinism in Ohne dich, il ineaca in spaghete ca in Se7en si Mein Teil, ii dau un branci de pe luna in Amerika, si tot asa.

La inmormantarea lui (unde apare pana si Manson intr-un poster pe perete) ramsteinii ramasi se intreaba cine i-ar sta mai bine in loc, in pozitia de frontman al trupei, iar printre cei pe care ii incearca se numara si James Hetfield de la Metallica, apoi toata lumea incepe o paruiala generala - tot soiul de amante planturoase inlacrimate peste catafalcul lui Till si separat toti membrii trupei (care joaca de altfel foarte veridic cafteala).

Intre timp Till e in viata si bine mersi pe o insula tropicala, de unde le si trimite o carte postala cu salutari din fundul lumii: Viele Grusse vom Arsch der Welt.

De pe albumul LIFAD au mai aparut videoclipurile Pussy si Ich Tu Dir Weh, in care puteti vedea si imagini cu impresionanta scena cu care se plimba in acest turneu, scena pe care am vazut-o de pe varfuri la concertul din Belgrad si pe care o sa o vedem curand si la Sonisphere Tuborg Green Fest.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje