Running to the sea - melodia trupei Royksopp care concureaza cu remixul facut de Villa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Piesa Running to the Sea a trupei Royksopp are un remix semnat de duo-ul belgian Villa, care a facut multa valva pe internet. Cei din trupa au fost incantati de rezultat, asa ca au postat varianta remixata pe site-ul lor oficial.

Vocea feminina de pe inregistrare este a cantaretei norvegiene Susanne Sundfør. Artistii au povestit ca Running to the sea a fost compusa si inregistrata in 2 zile, special pentru o aparitie la TV.

Cei de la Royksopp nu au mai scos niciun material nou din 2011, cu exceptia acestei melodii care i-a readus in centrul atentiei si cu care au castigat si mai multi fani. Remixul a adaugat un vibe disco, dar a pastrat tonul melancolic.

Noi i-am vazut pe cei doi norvegieni la B'Estfest in 2012 si am trait niste momente magice (citeste cronica), asa ca ii asteptam din nou la Bucuresti.


Sursa foto

Originar din Norvegia, duo-ul de muzica electronica alcatuit din Svein Berge si Torbjørn Brundtland a luat nastere in 1998, aceeasi formula pastrandu-se pana in prezent.

Royksopp a devenit rapid unul dintre cele mai premiate nume ale Scandinaviei, trupa castigand de-a lungul timpului 7 trofee Spellemann – prestigioasele premii ale industriei muzicale norvegiene.

Trupa a colaborat cu solisti precum Robyn, Lykke Li, Karin Dreijer-Andersson (The Knife / Fever Ray) si a lansat 4 albume de studio:

  • Melody A.M, 2001
  • The Understanding, 2005
  • Junior, 2009
  • Senior, 2010

Asteptam sa vedem ce ne mai pregatesc cei de la Royksopp. Va lasam ambele variante: originalul si remixul. Voua care va place mai mult?

Royksopp - Running To The Sea (Villa Remix)

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje