Rihanna, sex si droguri in noul videoclip, We Found Love (video)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A aparut noul videoclip al Rihannei - We Found Love si, asa cum era de asteptat, a agitat deja apele. E adevarat, devenise un videoclip destul de controversat chiar inainte de a aparea, din cauza scenelor deocheate filmate pe campul fermierului irlandez, de pe care au fost si goniti.

Dar videoclipul nu este socant doar datorita sexualitatii (desi abunda de asa ceva), ci din cauza nenumaratelor droguri care apar ilustrate aici: ploua la propriu cu pastile colorate si sunt fumate foarte multe tigari ce par a avea un efect halucinogen. De fapt, Rihanna a declarat ca-si doreste ca noul videoclip sa aiba efectul unui drog. Si a reusit.

Rihanna - We Found Love Rihanna - We Found Love
(via)

Videoclipul incepe cu vocea Rihannei  Agyness Deyn care recita in engleaza:

"E ca si cand ai tipa, dar nu te aude nimeni. Aproape ca-ti este rusine ca simti ca cineva poate fi atat de important incat te face sa te simti un nimic fara el. Nimeni nu va intelege vreodata cat de mult poate sa doara. Te simti pierdut, ca si cand nimic nu te poate salva. Iar cand se termina totul, aproape ca-ti doresti inapoi toate lucrurile rele, pentru a le putea avea si pe cele bune."
 
Este evident ca Rihanna vorbeste despre relatia violenta cu Chris Brown, personajul masculin din videoclip fiind interpretat de Dudley O'Shaughnessy (cu care Rihanna este acum intr-o relatie), care seamana destul de mult cu Chris Brown. Iar in videoclip, cei doi au o relatie destul de agresiva.

Noua ne-a placut mult videoclipul Rihannei. Slabe sanse sa apara la posturile tv fara sa fie cenzurate bucati mari din el. Vedeti si voi mai jos:

Rihanna - We Found Love ft. Calvin Harris

5 comentarii

Rihanna, sex si droguri in noul videoclip, We Found Love (video)
Bianca
#1 -

misleading

la inceputul videoclipului nu vorbeste Rihanna, ci Agnyss Dayne :)

Rihanna, sex si droguri in noul videoclip, We Found Love (video)
Gruia
#2 -

mersi

@ Bianca: asa e, am corectat. semana mult cu vocea Rihannei :)
mersi mult ;)

Rihanna, sex si droguri in noul videoclip, We Found Love (video)
Bianca
#3 -

:)

pentru putin!

Rihanna, sex si droguri in noul videoclip, We Found Love (video)
Tomi
#4 -

Pentru Rihana

Draga Rihana, daca citesti aceste randuri sa stii ca eu nu tin cu raii care nu te lasa in pace si stiu ca sunt invidiosi pe tine. De aceea eu iti propun sa vii pe Valea Cernei spre Izvoare la Lacul lui Iovan, un loc plin de legende si frumuseste. Aici, vom gasi o locatie izolata in salbaticie unde te vei putea zbengui cum iti doreste inimioara, cu sau fara haine e alegerea ta. Mai mult decat atat ai ocazia sa faci secs unde si cum vrei, sunt foarte multe oportunitati pentru asta. Nu te voi deranja cu nimic, promit! Vei gusta din bunatatile oamenilor de la munte: berbecut pregatit vanatoreste si stropit cu vin, mamaliguta cu lapte de capra si branza de oaie, tuica de puna naturala, tocanita haiduceasca si gulas de vita,cat si alte bunatati culinare ce nu le vei uita. Te rog raspundemi pe adresa incubus62[@]yahoo[.]com (de forma adresa@domeniu.com). Cu drag Tomi.

Rihanna, sex si droguri in noul videoclip, We Found Love (video)
Rihanna
#5 -

WTF

Dear Toni, I need to inform you I don't normally read Romanian.
I also don't give a fuk about Romanian food or Romanian style sightseeing.
However, I would give the mentioned fuk about a Romanian dik. I like the praying mantis style. I'll bite your head off.

You can write to me at Riha-blanoasa{@}hotmail{.}com, in any form you want. Tough Love, Riha.

P.S. You bring your own condoms. I bring my Doberman bitch and Dudley. Dudley may like your ass, too. Be prepared.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje