Rihanna s-a facut blonda (video)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Rihanna s-a facut blonda

Rihanna s-a facut blonda
pentru numarul din noiembrie al revistei Vogue. Rihanna a pozat provocator pentru revista Vogue si a adoptat un look asemanator cu cel al lui Marilyn Monroe.

In interviul care insoteste pictorialul, Rihanna a spus ca vrea doar sa faca muzica si ca ipostazele provocatoare in care este surprinsa in videoclipuri sau pe scena sunt doar un rol: "E un rol pe care-l joc".

Despre atitudinea rebela, aceasta spune ca se datoreaza in mare parintilor ei, tatal Rihannei fiind o perioada dependent de cocaina: "Am vazut prea multe. Eram destul de matura pentru varsta mea". (via)

Vedeti mai jos pozele ce vor aparea in pictorialul pentru revista Vogue, in care Rihanna s-a facut blonda:


Rihanna s-a facut blonda


Michael Jackson Rihanna Lady Gaga Steven Tyler Inna Katy Perry
Citeste si:
Rihanna topless
4 comentarii

Rihanna s-a facut blonda (video)
numele
#1 -

cioara blonda
cioara blonda
Rihanna s-a facut blonda (video)
Incubus
#2 -

Ce idiot frustrat este asta de sus

Rihana ce zici,vii deseara pe la mine,bem o bere si ne amuzam de idiotii si frustratii cu comenturile lor de terminati...:)))

Rihanna s-a facut blonda (video)
mihaela
#3 -

superfemei va asteapta

Persoane singure sau cupluri cautam parteneri pentru relatii serioase sau doar aventuri discrete si ocazionale,hai sa ne cunoastem acum online pe(clic pe nume)si sa stabilim o intilnire in oras.

Rihanna s-a facut blonda (video)
Incubus
#4 -

Pentru Rihana

Draga Rihana, daca citesti aceste randuri sa stii ca eu nu tin cu raii care nu te lasa in pace si stiu ca sunt invidiosi pe tine. De aceea eu iti propun sa vii pe Valea Cernei spre Izvoare la Lacul lui Iovan, un loc plin de legende si frumuseste. Aici, vom gasi o locatie izolata in salbaticie unde te vei putea zbengui cum iti doreste inimioara, cu sau fara haine e alegerea ta. Mai mult decat atat ai ocazia sa faci secs unde si cum vrei, sunt foarte multe oportunitati pentru asta. Nu te voi deranja cu nimic, promit! Vei gusta din bunatatile oamenilor de la munte: berbecut pregatit vanatoreste si stropit cu vin, mamaliguta cu lapte de capra si branza de oaie, tuica de pruna naturala, tocanita haiduceasca si gulas de vita,cat si alte bunatati culinare ce nu le vei uita. Te rog raspunde-mi pe adresa incubus[arond]yahoo[.]com (de forma adresa@domeniu.com). Cu drag Tomi.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje