Rihanna, invidioasa pe Gwyneth Paltrow

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Rihanna a recunoscut in repetate randuri ca este foarte neincrezatoare in propriul sau corp din cauza tatalui sau, care-i repeta mereu ca este prea plinuta. Ei bine, se pare ca aceste complexe au facut-o pe Rihanna din prezent, care a slabit considerabil, sa declare ca este obsedata de modul in care arata Gwyneth Paltrow.

"Sunt pur si simplu obsedata de Gwyneth. Serios, cine n-ar fi? Sunt foarte invidioasa pe ea tot timpul, mai ales pe corpul sau. Nici nu stiu macar de ce imi place de ea".

Se pare ca artista a reperat-o pe Gwyneth cand sotul acesteia din urma, Chris Martin, a facut un cover dupa piesa We Found Love impreuna cu restul trupei Coldplay. "E flatant si deosebit sa stii ca alti muzicieni iti apreciaza munca. Sa faca un cover dupa o melodie de-a mea o trupa precum Coldplay este pur si simplu ireal; daca imi si place, cu atat mai mult", a declarat Rihanna.

Ii cunosc pe cei de la Coldplay. Am colaborat, am lucrat impreuna in studio si am facut un videoclip impreuna", a mai adaugat vedeta, referindu-se la piesa Princess of China.

Rihanna, invidioasa pe Gwyneth Paltrow thumb

Voi v-ati imagina-o pe Rihanna cu un corp precum cel al lui Gwyneth Paltrow?

(sursa foto: Daily Mail)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje