Rihanna - deprimata sau foarte bolnava?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu mai e un secret pentru nimeni ca Rihanna si-a anulat pana acum trei concerte din turneul Diamonds World Tour. Speculatii in privinta motivelor se fac destule, mai ales ca Rihanna a recunoscut ca e deprimata. Ar putea fi bolnava?

Nu se stie exact, deoarece multi fani sunt acum scandalizati de anularea show-urilor, dupa ce au aparut multe poze cu ea petrecand bine-mersi in San Diego. Cu toate astea, Rihanna a fost vazuta in repetate randuri iesind dintr-un cabinet medical. Ce se intampla?

RiRi a scris pe contul sa de Instagram ca e bolnava si a continuat sa lucreze, crezand ca doua zile sunt suficient ca sa-si revina, dar a recunoscut ca nu e in apele ei si ca... a dat-o in bara.

Fanii care si-au cumparat bilete pentru concertele ei sunt foarte nervosi si o acuza ca de fapt nu ar fi bolnava, ci doar nu se poate concentra asupra carierei din cauza ca isi doreste prea multa distractie. Paparazzi care o urmaresc sustin insa teoria unei boli misterioase.

Nu stim nici noi ce sa credem, insa speram ca totul va iesi bine pentru ea... poate turneul ei ajunge si in estul Europei.

(surse foto: dailymail.co.uk, gigwise.com)

Rihanna - Diamonds

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje