Rihanna a ajuns la spital (video)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Rihanna a ajuns la spital
Rihanna a ajuns la spital
in timp ce se afla in turneu in tarile nordice. Aceasta a fost nevoita sa-si amane cateva concerte. Motivul pentru care Rihanna a fost spitalizata este o raceala care a pus-o la pat.

Rihanna a regretat ca a trebuit sa-si anuleze concertul din Suedia si ca si-a dezamagit fanii. Aceasta si-a cerut scuze pe contul ei de Twitter. Rihanna a postat o poza din spital in care se poate vedea bratul ei cu o branula infipta in el si mesajul: 'Sorry, Malmo!' (sursa foto)

Cantareata a si-a cerut scuze si printr-un comunicat de presa in care aceasta spunea: "Imi pare rau si imi cer scuze tuturor care au venit la concertul din Malmo, Suedia. Abia asteptam sa cant pentru voi toti. Ne-am fi simtit foarte bine... mult mai bine decat sa fii racit la pat, ugh! Imi pare tare rau ca nu am putut sa fiu acolo." (via)Faptul ca Rihanna a fost spitalizata pentru o simpla raceala nu este o surpriza avand in vedere faptul ca este in turneu din luna iunie si a acumulat destul de multa oboseala in acest timp, mai ales datorita petrecerilor dintre concerte. Doctorii i-au recomandat sa nu mai petreaca atat de des si s-o lase mai moale cu bautura.

Vezi si videoclipurile Rihannei:

We Found Love , Fly , Cheers , Man Down , California King Bed , S&M

riri riri riri riri riri riri

Rihanna a ajuns la spital

2 comentarii

Rihanna a ajuns la spital (video)
Paul
#1 -

riHANNAH

Poate da o fuga si pana la sectia de psihiatrie cu ocazia asta...

Rihanna a ajuns la spital (video)
yhyf
#2 -

rihanna

Offf.... sraca :(

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje