REM lanseaza trei noi cantece

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Desi au anuntat ca se despart, REM vor lansa trei cantece noi.

We All Go Back To Where We Belong, A Month of Saturdays si Hallelujah vor aparea pe colectia de cantece REM, Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage, 1982 – 2011. Albumul consta in doua discuri care vor acoperi intreaga cariera a trupei si va fi lansat pe 14 noiembrie.

Tracklisting-ul pentru REM, Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage, 1982–2011 este:

Disc 1:
Gardening At Night 
Radio Free Europe 
Talk About The Passion 
Sitting Still 
So. Central Rain 
(Don’t Go Back To) Rockville 
Driver 8
Life And How To Live It 
Begin The Begin 
Fall On Me 
Finest Worksong 
It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine) 
The One I Love 
Pop Song 89 
Get Up 
Orange Crush 
Losing My Religion 
Country Feedback 
Shiny Happy People 

Disc 2:
The Sidewinder Sleeps Tonite 
Everybody Hurts 
Man On The Moon 
What’s The Frequency, Kenneth? 
New Test Leper 
At My Most Beautiful 
The Great Beyond
Imitation Of Life 
Bad Day

Leaving New York 
Living Well Is The Best Revenge
Supernatural Superserious
Oh My Heart
A Month of Saturdays
We All Go Back To Where We Belong

R.E.M. - Man On The Moon

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam



Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje