Noutati la Sonisphere: Orphaned Land, Accept, Paradise Lost si Anathema

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Avem o veste tare buna. Multe confirmari noi in line-up-ul de la Tuborg Green Fest / Sonisphere:

Mai intai Orphaned Land, o trupa care noua ne place foarte mult, progressive, death, doom metal cu influente etnice ("folk", sa le zicem) din Orientul Mijlociu.

Motivul pentru care s-au anuntat atat de tarziu nu este prea imbucurator: Orphaned Land sunt din Israel si erau deja in line-up-ul de la Sonisphere din Turcia. Din cauza recentelor evenimente belicoase dintre turci si evrei, Orphaned Land au fost nevoiti, pentru a preveni orice incident, sa nu vina in Turcia. Si vin la noi! (citeste detalii pe blogul lor)

O.L. au lansat recent un album nou, The Never Ending Way of ORwarriOR (2010), dar cel mai probabil vom mai asculta in concert si piese de pe albumele anterioare, Mabool, scos in 2004 dupa opt ani de pauza, El Norra Alila din '96 si Sahara din '94.

  .

Accept (Germania) canta heavy metal de vreo 40 de ani incoace, cu intreruperi. S-au format pe la inceputul anilor 70, in '87 fondatorul Udo Dirkschneider a plecat, dedicandu-si o vreme cariera muzicala trupei U.D.O., dar intorcandu-se des si la Accept... Din pacate nu si pentru ultimul album: Blood of the nations (septembrie 2010) este primul material nou dupa 14 ani de pauza, pe care il auzim insa nu pe Udo, ci pe vocalul Mark Tornillo.

 .

Urmatoarele doua trupe nu sunt straine de scena Bucurestiului: Anathema (care probabil stiu sa rupa nitel romaneste, la cate vizite ne-au facut) si Paradise Lost, care ar fi trebuit sa ajunga la Cluj iarna trecuta, impreuna cu Samael, dar au anulat concertul cu o zi inainte din cauza unui accident rutier. Suntem siguri ca ori de cate ori vor veni fanii lor se vor bucura, insa ne-ar fi placut sa vedem mai multe raritati, mai multe trupe mai necunoscute, care ar fi putut avea lipici la publicul romanesc. Voua, spre exemplu, pe cine v-ar fi placut sa mai vedeti la Sonisphere?

S-au anuntat de asemenea si doua trupe romanesti, Vita de vie si Luna amara.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere va avea loc la Romexpo in zilele 25-27 iunie. Citeste aici mai multe stiri despre Sonisphere.Programul pe zile:


Vineri, 25 iunie Sambata, 26 iunie Duminica, 27 iunie
Manowar
Volbeat
Accept
Paradise Lost
Orphaned Land
Metallica
Slayer
Anthrax
Megadeth

Rammstein
Alice in Chains
Stone Sour
Anathema
Luna Amara

Biletele vor putea fi cumparate exclusiv de pe Eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Carturesti si Humanitas. Sunt patru categorii de bilete, cate unul pentru fiecare zi si unul pentru intreg festivalul. La preturi se adauga 6%. Sunt trei categorii: normal, golden si VIP.

Ziua 1: 120 lei, 220 lei, 350 lei
Ziua 2, Ziua 3:
185 lei, 290 lei, 350 lei
Abonament
: 350 lei, 490 lei, 550 lei


2 comentarii

Noutati la Sonisphere: Orphaned Land, Accept, Paradise Lost si Anathema
dan
#1 -

trupele romanesti

mai bine ar fi ca trupele romanesti sa nu cante la acest festival, sau daca o fac sa fie undeva la matineu, nimeni nu cred ca da atatia bani pe bilete ca sa vada vita de vie sau luna amara

Noutati la Sonisphere: Orphaned Land, Accept, Paradise Lost si Anathema
YXQueen
#2 -

Sonisphere

mi-ar fi placut sa vina si Tool...desi nu se incadreaza in genul muzical propus de Sonisphere. Dar poate vin cu alta ocazie.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje