Muzica pe scurt: Trent Reznor si biografia NIN, Mayhem la Cluj si nou album Anathema

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- Mayhem canta la Cluj, in Irish & Music Pub pe 23 mai, cu Noctiferia si I Divine.

- din boxele lui Trent Reznor se aude ceva foarte misto... zice chiar el pe twitter. Speram ca sunt noile sale piese, doar a anuntat ca revine in studio de doua luni deja. Iar daca ne luam dupa statusul criptic de ieri, care azi a disparut, "a fost ultima zi din sesiune", deci sa ne asteptam la material muzical nou.

- apropo de NIN, biografia Pretty Hate Machine, realizata de Daphne Carr, va aparea cel mai probabil in toamna 2010.

- de ce conteaza muzica, doua animatii de la Music Matters cu Nick Cave si Sigur Ros:

 .

- anul acesta John Lennon ar fi implinit 70 de ani, iar la Liverpool se va desfasura in amintirea lui un festival de doua luni, cu concerte, petreceri, concurs de poezie si alte evenimente.

- Anathema lanseaza in mai albumul We're here because we're here, "pe departe cel mai bun album pe care l-am facut vreodata", Danny Cavanagh dixit.

- in mai se anunta un nou DVD Jimi Hendrix, care va contine si asa-zisa "the lost sex tape", fragmente porn cu Jimi, descoperite la o licitatie din 2007.

- piese noi Beck pe coloana sonora a filmului Scott Pilgrim Vs. The World... pe care nu suntem siguri, vazand trailerul, ca o sa vrem sa-l urmarim in intregime:

 .

- si apropo de Beck, impreuna cu Liars, St. Vincent si Sergio Dias coveruieste albumul INXS - Kick, parte din proiectul Record Club, "un cover album pe zi". Asculta aici.

- Noel Gallagher si-a sustinut zilele trecute primul show solo dupa ce a plecat de la Oasis. Fara piese noi.

- nici Liam Gallagher nu sta degeaba si isi pregateste si el debutul solo, iar unul dintre muzicienii sai face parte din trupa Gorillaz.

- la mijloc de turneu Guns N'Roses "Chinese Democracy", Axl Rose se trezeste cu comisioane neplatite in valoare de peste 2 milioane $. De fapt nu asta ne interesa, cat o introducere subtila pentru datele europene ale turneului GNR: 20 iunie Zagreb, 22 iunie Belgrad, apoi pleaca spre Moscova. Oare nu se opresc si la Bucuresti in perioada aceea... daca tot sunt in zona? :)


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje