Muzica pe scurt: Tom Waits in musical, Gorillaz au radio pirat si Jónsi (Sigur Ros) scoate single nou

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- ca s-o parafrazam pe Alice, dreamy news we're on: un nou musical de Tom Waits, regizorul Robert Wilson si scenaristul Martin McDonagh (In Bruges) anuntat pentru anul urmator la Paris.

- cine a zis ca rap-ul a murit a fost gresit informat sau n-a tintit unde trebuie. Vanilla Ice meets Queen in "single"-ul gemenilor Jadward, Under Pressure (Ice Ice Baby), pentru ca un cover e o metoda atat de eleganta de afirmare cand n-ai de aratat decat niste freze pseudopunk si ceva ifose adolescentine.

- inca un musical: Hair. Pus in scena in Serbia (a doua oara - prima data a fost in 1969) si adaptat la vremurile noi. Daaaaaj nam sunca, everybody now, hai, ca stiti versurile.

 .

- ultimele confirmari la Glastonbury: Muse si Stevie Wonder.

- Reznor is back. In studio, deocamdata.

- daca nu esti din Bucuresti, dar ai bilet la concertul Ten Years After de pe 22 februarie la Sala Palatului, poti veni cu microbuzele Woodstock. Acestea vor pleca din Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi, Galati, Oradea, Sibiu, Suceava, Timisoara, Tirgu Mures, iar preturile variaza intre 100 si 150 de lei. Detalii pe vreaubilet.ro.

- doua remake-uri (pe principiul all star) ale unor piese clasice intru ajutorarea Haiti-ului: Everybody Hurts, cu Rod Stewart, Mariah Carey, James Blunt, Gary Barlow, Mark Owen, Jon Bon Jovi, James Morrison, Kylie Minogue, Robbie Williams si altii si We Are the World, cu Celine Dion, Rob Thomas, Wyclef Jean, Pink, Snoop Dogg, Jeff Bridges, Vince Vaughn, Barbara Streisand, Carlos Santana si multi-multi altii (via)

 .

Pe urmele lui tata:

- Frances Bean (Cobain), fiica lui Kurt Cobain si a lui Courtney Love, se lanseaza in muzica. Deocamdata are la activ o colaborare cu trupa Evelyn Evelyn, pentru care a facut backing vocals.

- James McCartney aka Light, fiul lui Paul McCartney, pleaca in primul turneu din cariera prin Marea Britanie.


Albume in curand:

- noul album Gorillaz, Plastic Beach, va iesi pe 8 martie. Pana atunci, un pic de teasing cu Murdoc's Pirate Radio, din Point Nemo Bay (the brand new stinkin palace of sin, in the middle of nowhere :)

- Slash va lansa un nou album in aprilie, pe care se anunta ca guest artists Iggy Pop, Lemmy de la Motorhead, Ozzy Osbourne, Flea de la RHCP si Chris Cornell, printre altii.

 .

- solo EP de Jónsi Birgisson (Sigur Ros): Go, programat pe 5 aprilie. Pana atunci, single-ul Go Do:

 .

Update: si-un sneak peek la cel mai nou video Cypress Hill, It's Nothing, care va fi lansat pe 6 aprilie:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje