Muzica pe scurt: John Lennon si Citroen, Marion Cotillard si Franz Ferdinand, piesa care a castigat Oscarul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
- The Drums a lansat un nou videoclip la cea mai recenta piesa a lor, Best Friend, probabil ca in curand urmeaza si albumul. Goldfrapp isi lanseaza noul album (Head First) pe 22 martie, pana atunci va puteti delecta cu cel mai recent videoclip al lor la piesa Rocket.- Despre colaborarea lui Marion Cotillard cu Franz Ferdinand stiam de ceva vreme, poate si voi, deci nu e neaparat o noutate, dar acum tocmai au lansat si un clip la piesa Eyes of Mars, care pare mai mult o reclama la Dior (dat fiind ca Marion este noua imagine a Lady Dior). Nu stiu cum vi se pare voua piesa, dar mie mi se pare ca Marion ar fi trebuit sa se multumeasca cu actoria. Ce-i al ei e pus deoparte (la un loc cu Oscarul pe care l-a castigat), dar cantatul e in cu totul alta parte. In rest, baietii de la Franz Ferdinand sunt, ca de obicei, geniali.- Nu stiu daca stiati pana acum de trupa Ok Go, insa dupa bijuteria de clip de mai jos, sigur o sa-i tineti minte. Pentru videoclipul la piesa This Too Shall Pass de pe noul lor album Of the Blue Colour of the Sky, baietii au petrecut cateva luni intr-un depozit pe care l-au umplut cu tot felul de te-miri-ce si impreuna cu cei de la Syyn Labs au pus la cale urmatoarea masinarie Rube Goldberg:  - Iron Maiden pregateste un nou album, acesta se va numi The Final Frontier. Mai multe info aici. De asemenea, pe 21 aprilie, se va lansa si un documentar despre Iron Maiden intitulat Flight 666.

- Si cei de la Radiohead lucreaza la un nou album, despre care se zvoneste ca s-ar intitula Tehrangeles si ca ar fi compus din 11 piese, printre care si The Daily Mail, Give Up The Ghost si Supercollider.

- John Lennon a ajuns sa faca reclama la Citroën:


Totul a fost facut posibil de acceptul dat de Yoko Ono, iar reclama a starnit un adevarat potop de reactii negative. Explicatiile au venit si din partea ei si din partea fiului lui Lennon. Ideea e ca imaginea lui Lennon nu a fost folosita pentru bani, ci pentru ca tanara generatie sa nu uite cine a fost. Sean Lennon a luat la inceput apararea reclamei, spunand pe Twitter: "Look, TV ad was not for money. It’s just hard to find new ways to keep dad in the new world. Not many things as effective as TV.", apoi, dupa ce a vazut reclama, s-a corectat: "Having just seen ad I realize why people are mad. But intention was not financial, was simply wanting to keep him out there in the world."

- Au trecut si Oscarurile si, asa cum era de asteptat, Ryan Bingham si T Bone Burnett au castigat un Oscar pentru cel mai bun cantec: The Weary Kind din Crazy Heart. Piesa isi merita cu varf si indesat premiul (o puteti asculta mai jos), la fel ca si Jeff "Dude" Bridges, care joaca excelent in filmul despre viata unui cantaret de muzica country inecat in alcoolism si uitare.   - Lil Wayne se duce la inchisoare pentru un an, dar asta nu inseamna ca nu o sa mai avem parte de videoclipuri cu micutul si enervantul Wayne. Ca un cadou de la revedere/ I'll be back pentru fani, Wayne a dat drumul mai repede cu o saptamana la videoclipul pentru piesa Drop The World (on your fucking head) in care apare si Eminem.Europavox - Festivalul muzicii europene Europavox (20-23 mai) a anuntat cateva dintre cele 60 de trupe care vor canta de-a lungul celor 4 zile de festival:
Peter Doherty
(UK)
Rachid Taha
(FR) feat. Mick Jones (UK)
Arno (BE)
Gaëtan Roussel
(FR)
Hocus Pocus (FR)
The Black Box Revelation
(BE)
Band Of Skulls
(UK)
Joensuu 1685
(FI)
Richard Hawley
(UK)

Suna bine.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje