Mozart Rocks si in 2010 la Sala Palatului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe 12 aprilie se anunta la Sala Palatului inca o editie de Mozart Rocks, un proiect inceput in 2006 si care a crescut an cu an. Muzica simfonica clasica asociata cu rockul este o delicatesa care serveste de mult timp drept model, rockul simfonic insinuandu-se ca gen muzical din a doua jumatate a secolului 20, urmat apoi de metalul simfonic si de din ce in ce mai multe colaborari dintre trupe rock / metal si orchestre simfonice (Metallica, Therion, Trans-Siberian Orchestra, Nightwish, Dimmu Borgir si multi altii).

Cei care participa si sustin proiectul Mozart Rocks al lui Constantin Teodorescu sunt, printre altii, -citam din comunicatul de presa-  Ansamblul Lyra din Braila, chitaristii Horea Crisovan, Claudiu Ursache, Cezar Popescu , Remus Carteleanu, George Patranoiu, Ioan Gyuri Pascu, Trond Holter si membrii Orchestrei Filarmonicii "George Enescu", condusa de Tiberiu Soare, dirijor al Operei Nationale Romane.

 .

Anul acesta concertul de la Sala Palatului este, pe langa un spectacol muzical deosebit, si concert de caritate in beneficiul Asociatiei Telefonul Copilului, un ONG al carui scop este de a proteja copiii impotriva oricaror forme de abuz, oferind asistenta gratuita prin telefon la numarul 116 111.

Biletele costa anul acesta intre 40 si 100 de lei si se gasesc la magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online la eventim.ro, dar aveti si posibilitatea sa castigati un bilet la concursurile zilnice de pe twitter, detalii aici.

Site oficial, unde gasiti istoricul complet al proiectului si o galerie cu artistii (instrumentisti, dirijori, vocalisti) care au participat de-a lungul timpului: mozartrocks.ro. Ii gasiti si pe Facebook.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje