Mitch Lucker, solistul trupei Suicide Silence, a murit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Ieri, 1 noiembrie, s-a raspandit vestea ingrozitoare: Mitch Lucker, solistul tupei Suicide Silence, a murit. Fanii au crezut initial ca e o gluma proasta, dar s-a dovedit a fi cruntul adevar.

Mitch Lucker a avut un accident de motocicleta si decesul i-a fost pronuntat la ora 6:17AM la UCI Medical Center din Orange County. Ranile au fost prea grave.

Trupa a transmis urmatorul mesaj fanilor, pe Facebook: "Nu e usor sa spunem asta. Mitch a murit azi-dimineata datorita ranilor provocate de un accident de motocicleta.

Suntem cu totii devastati si transmitem cele mai sincere condoleante familiei lui Mitch. Va fi pentru totdeauna in inimile noastre. R.I.P. Mitchell Adam Lucker - Te iubim, fratele nostru."

Mitch Lucker avea 28 de ani si este considerat drept unul dintre idolii noii generatii metal. Era liderul uneia dintre cele mai apreciate formatii din aria death metal/deathcore.

Lookul sau distinct, tatuajele, atitudinea, vocea si mesajul pe care il transmitea alaturi de Suicide Silence l-au facut cunoscut si apreciat.

Suicide Silence a avut un singur concert in Romania, pe data de 22 iunie 2012 in club Fabrica. Cel mai nou album al trupei se numeste The Black Crown.

R.I.P. Mitch! Ne ramane muzica.

(sursa foto: examiner.com, fbcdn.net, drifterrock.com)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje