Michael Jackson, aproape orb inainte de a muri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Michael Jackson
In urma autopsiei, medicul legist a declarat ca Michael Jackson era prea slabit pentru a-si putea administra singur propofol - substanta care i-a cauzat moartea. De asemnea, doctorul Conrad Murray, judecat pentru omuciderea involuntara a starului, a mai facut o declaratie socanta spunand ca Michael era aproape orb in momentul mortii.

Marturia medicului legist Christopher Rogers, a fost insotita de proiectia unei fotografii socante: cea a cadavrului gol al starului, pe masa de autopsie.

Rogers a fost intrebat si despre cauza mortii, iar acesta a confirmat ca a fost cauzata de o supradoza de propofol, un anestezic puternic pe care starul il folosea ca somnifer si pe care-l numea "lapte". Legistul a mai spus ca pentru a-si administra doza letala Michael ar fi trebuit sa se ridice, fiind deja sub influenta propofolului, sa si-l administreze, sa-si faca efectul si sa i se opreasca respiratia, toate in cele 10 minute in care doctorul Conrad Murray a spus ca se dusese la toaleta.

Marti dimineata a fost difuzata si inregistrarea interogatoriului la care a fost supus Conrad Murray la doua zile dupa moartea starului, iar acolo Murray spune ca Michael Jackson era aproape orb si avea enorme dificultati la urinare, ca nu se hranea corespunzator, nu-i placea sa manance, si ca il trata adesea pentru deshidratare. Daca este adevarat ca Michael era aproape orb, atunci cu atat mai putin probabil este ca acesta sa-si fi administra singur doza letala de propofol.

Daca va fi condamnat, medicul in varsta de 58 de ani, risca o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare si pierderea dreptului de a practica medicina.
(via)

Michael Jackson trial

3 comentarii

Michael Jackson, aproape orb inainte de a muri
Incubus
#1 -

Mortul mort

ăsta arată asa cum e acum adică mort si cand era viu

Michael Jackson, aproape orb inainte de a muri
La Dreptate
#2 -

RUSINE SI DISPRET !!

incubus - SMINTITULE !! SA TE BATA D-ZEU, MORT ESTI TU din punct de vedere spiritual si ASA VEI RAMANE PE VECI, pe cand acest INGER va fi VIU , pe buna dreptate si isi asteapta Dreptatea !!

Michael Jackson, aproape orb inainte de a muri
gina
#3 -

Comentariu nou

Cand era in viata Michael, era foarte iubit de fani si respectat, si totodata avea si dusmani ca noi toti ..oamenii...tot ce are nevoie acum este sa se odihneasca in Pace !!! REST IN PEACE !!! WE LOVE YOU ALWAYS !!!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje