Mergi la Bob Dylan? Detalii despre program, bilete si regulile de acces

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca ai bilete la Bob Dylan, o sa te intereseze urmatoarele detalii:

- Zone Arena este un spatiu recent aparut, in aer liber, care se afla pe bd. Barbu Vacarescu, nr. 164, acces cu tramvaiul 5 (atentie, traseu modificat, nu il mai puteti lua de la Sf. Gheorghe, ci de la Obor), cu autobuzele 182 sau 282 si cu metroul (pana la statia Aurel Vlaicu, de unde mai aveti nitel de mers, eventual cu 5).

plan dylan

click dreapta, view image pentru schema mai mare

- program: portile se deschid la 17:30. Bucium urca pe scena dupa ora 18.00, Nicu Alifantis si Zan vor canta inainte de Bob Dylan (nu se specifica ore exacte pentru acestia din urma).

- nu se permite accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

- Inca n-ai bilet? Nu-i nimic, poti sa mai pot cumperi azi, marti 1 iunie pana la ora 18:00 din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei, precum si de la casa de bilete din incinta Zone Arena, in ziua evenimentului, incepand cu ora 10:00.


3 comentarii

Mergi la Bob Dylan? Detalii despre program, bilete si regulile de acces
tuvia
#1 -

the answer, my friend..

chiar nu aveam habar cum sa ajung la zone area asta.tnx :)

Mergi la Bob Dylan? Detalii despre program, bilete si regulile de acces
una
#2 -

Comentariu nou

Wo wo, nu mai e pe Iolanda Balas???

Mergi la Bob Dylan? Detalii despre program, bilete si regulile de acces
mada
#3 -

Bucium???

am cumarat bilet la Dylan si ma aleg cu Bucium si Maniciu? Mi se pare o porcarie. Nue profi si nici quality,organizatorii ne-au tras o teapa.Ca sa nu mai zic de locatie

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje