Massive Attack la Bucuresti pe 27 iunie la Zone Arena!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Massive Attack se intoarce la Bucuresti dupa doi ani de la primul lor concert, care ne-a placut la nebunie - citeste cronica. Concertul va avea loc pe 27 iunie, la Zone Arena din cartierul Floreasca, Blvd. Barbu Vacarescu si promoveaza ultimul album al trupei, Heligoland. Citeste recenzia albumului Heligoland.

Biletele pentru concertul Massive Attack sunt disponibile online la Eventim.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone, Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in arena: Gazon A – 130 lei, Gazon B – 80 lei, Tribuna (pe scaune) – 160 lei, pana la data de 29 aprilie.

Dupa aceasta data preturile vor fi urmatoarele: Gazon A – 145 lei, Gazon B – 95 lei, Tribuna (pe scaune) – 175 lei.Din comunicatul de presa:

"Recunoscuti ca pionerii initiatori ai stilului trip-hop si ca una dintre cele mai inovatoare si mai influente trupe ale generatiei lor, MASSIVE ATTACK au lansat in cei 20 de ani de cariera 5 albume de studio, 2 EP-uri, 16 single-uri, o compilatie si 2 coloane sonore, vandute in mai mult de 10 milioane de exemplare in toata lumea.
 
Duo-ul compus din Robert "3D" Del Naja si Grant "Daddy G" Marshall  (membri fondatori ai grupului), va prezenta in premiera la Bucuresti noul lor album, ‘Heligoland’, aparut pe piata in luna februarie, dupa o pauza de aproape 7 ani de la precedentul album de studio, ‘100th Window’. Muzica pe care o creaza MASSIVE ATTACK poate fi cel mai bine descrisa ca, lunga noapte a muzicii soul, o unire a muzicii funk cu dub, cu o pregnanta tenta a atitudinii ce a creat punkul la mijlocul anilor ’70. Au adunat toate sunetele cool, le-au reprocesat si mestesugit creand un nou sound, fara a fi virtuozi ai vreunui instrument, lucrand doar cu imensa banca de sunete pe care si-au construit-o singuri de-a lungul timpului".
 


4 comentarii

Massive Attack la Bucuresti pe 27 iunie la Zone Arena!
Ion dan marius
#1 -

Sonisfere

Care sunt sansele sa il amane? E in aceeiasi zi cu rammstein... Poate nu-s multi care ar vrea la ambele concerte dar eu m-as mai duce la massive attack si la rammstein am deja bilete... Or sa piarda musterii sunt sigur...

Dan

Massive Attack la Bucuresti pe 27 iunie la Zone Arena!
calin
#2 -

:( 27 iunie ?

va fi greu de ales !
Deja am bilet pentru Rammstein dar as inclina acum spre Massive !
traim si ziua acestei optiuni in Bucuresti ! nu e rau ! :)

Massive Attack la Bucuresti pe 27 iunie la Zone Arena!
Ion Dan Marius
#3 -

sunt sfasiat la suflet! ;)

@calin, eu nu ma bucur ca am de ales... n-am auzit pe nicaieri de 2 trupe mari in aceeiasi seara la 5 km una de alta... pana la urma oamenii care se duc la concert sunt putini... si sa-i si imparti, in conditiile in care massive au mai fost... e o decizie proasta proasta proasta...

Dan

Massive Attack la Bucuresti pe 27 iunie la Zone Arena!
Speis
#4 -

Comentariu nou

nu e o decizie proasta, ca sunt genuri diferite. ca e o minoritate care vor sa mearga la ambele asta e alta treaba. oricum, eu zic ca la ambele eventuri o sa fie multa lume, so nu aveti de ce va ingrijora. n-ai auzit pe nicaieri? poate in Romania nu atat de des, dar in afara cred ca se intampla frecvent chestii de gen. oricum, cum am mai zis, intre Massive Attack si Rammstein e o maaaaare diferenta. si ma refer la stiluri aici.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje