Maine e ultimul concert Havana Lounge din Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Speram ca nu ti-ai pierdut spiritul cubanez in balta capitalei; nu de alta, dar maine e ultimul concert Live from Buena Vista- Havana Lounge si trebuie sa tinem pasul cu superbunicii si sa simtim el son cubano la Sala Palatului, incepand cu orele 20:00.

Artistii cubanezi, pentru a patra oara in tara noastra, nu au avut multe pretentii in materie de decor si preparate. Deja obisnuiti de-ai casei romanesti (asa cum ne-au spus si in interviu), artistii au cerut ca, in culise, sa aiba niste fructe, legume, branzeturi, vinuri romanesti, un decor simplu si muzica traditionala.

Cea mai extravaganta cerinta a formatiei a fost ca asteapta caldura din partea fanilor si, daca ne amintim de fostele concerte, nici macar aceasta rugaminte nu este greu de indeplinit. 

 

Ultimul concert al superbunicilor din Romania va avea loc maine, la Sala Palatului iar in deschidere va canta formatia Mandinga. La spectacol vom reauzi melodii dragi noua precum El Chan Chan, Cuando Ya no me Quieras, Pensamiento, Suavecito, Cachita sau Son De La Loma.

Mai mult, cubanezii, pentru ca s-au atasat atat de mult de tara noastra, au pregatit un moment special alaturi de formatia Mandinga. Pana maine vom exersa miscarile de dans si ne vom odihni palmele; presimtim ca se va lasa cu aplauze.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje