Mai sunt doar 1000 de bilete la Gazon B pentru concertul Aerosmith

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca inca nu ai pus mana pe un bilet la concertul Aerosmith, acum e momentul sa te grabesti. S-a dat strigarea ca biletele de la Gazon B, cele mai ieftine pentru concert (140 lei), sunt aproape de epuizare. Ca sa fii in continuare pink si optimist ca vei apuca sa-i vezi pe cei de la Aerosmith in concert, iata un mic reminder de unde poti sa pui mana pe speciile pe cale de disparitie, biletele la Gazon B; citare din comunicat:

"Cele mai ieftine bilete la concertul Aerosmith sunt aproape epuizate. Ultimele 1000 bilete la categoria Gazon B la pretul de 140 lei pot fi gasite online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56".

Inainte sa-ti faci planurile pentru week-end, gandeste-te ca nu mai e mult pana la "Cocked, Locked, Ready to Rock" si gaseste un master plan si pentru a-ti cumpara bilet pentru concertul din 18 iunie.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje