Lansare AC/DC Iron Man 2 in Fire Club si update juriu karaoke

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
iron man 2
Sambata seara, pe 24 aprilie, se lanseaza in Fire Club cel mai nou album AC/DC, Iron Man 2, de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume care va aparea pe 30 aprilie in Romania. Albumul contine 15 hituri de pe 10 dintre albumele AC/DC de pana acum, printre care Shoot to Thrill (video mai jos), Back in Black, Thunderstruck, TNT si Highway to Hell.

Nu uitati ca in aceeasi seara, de la ora 21, Metropotamul si D&D East Entertainment organizeaza un concurs de karaoke la care se vor da ca premii bilete la concertul AC/DC de pe 16 mai. (Inscrierea se mai poate face pana pe 23 aprilie, gasiti detalii aici)

Cu aceeasi ocazie va anuntam si juriul care va da note curajosilor care se vor urca pe scena: Lenti Chiriac, Alex Revenco, Constantin Sandu (vocal NeXus) si un reprezentant metropotam.

f
Va aducem aminte ca premiile sunt urmatoarele:

Premiul I: bilet la concertul ACDC + DVD + afis
Premiul II: bilet la concertul ACDC + CD + afis
Premiul III: CD + afisIn legatura cu concertul AC/DC de pe 16 mai, va reamintim ca mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la pretul de 477 lei si Normal Circle, la pretul de 148,4 lei. Categoriile Golden Circle si biletele la pret promotional sunt SOLD OUT. Biletele la concertul AC/DC se distribuie prin reteaua Eventim.ro, la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje