Update:Jean Michel Jarre vine la Bucuresti pentru un show inedit la Sala Polivalenta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Spectacolul lui Jean Michel Jarre din 3 iunie, anuntat initial pentru Sala Palatului, s-a mutat la Sala Polivalenta. Artistul pregateste un show grandios si are nevoie de un spatiu adecvat; astfel, organizatorii au schimbat locul si anunta spectacolul "Best of Jean Michel Jarre" la Sala Polivalenta.

Artistul se va deplasa la Bucuresti cu 3 autocare nightliner si cu 4 camioane de echipament. Pentru spectacol avea nevoie de mai mult spatiu ca sa instaleze ecranul de proiectie imens si instalatia de lasere, pirotehnie si alte efecte speciale.

Venim cu vesti si despre achizitionarea biletelor: biletele se pun in vanzare incepand cu data de 23 februarie, online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, precum si la Sala Palatului. Pretul acestora este de 100, 200, 300, 500 si categoria VIP - 700 lei

Maestrul muzicii electronice si al concertelor grandioase, Jean Michel Jarre, revine in Romania, pentru un spectacol din cadrul turneului sau mondial. Show-ul de lumini si sunete marca Jean Michel Jarre o sa aiba loc pe 3 iunie, la Sala Palatului Sala Polivalenta. Startul la bilete se da pe 21 februarie cand se dau spre vanzare tichetele catre fericirea electronica.

JMJ jmj 2

Artistul cu o mare doza de nebunie muzicala se intoarce in tara noastra dupa ce, in 2008, biletele pentru concertul lui s-au terminat cu o luna inainte de eveniment. Spectacolul din acest an promite un best of Jean Michel Jarre si un all-in-one-show in care artistul va aduce, spre bucuria publicului, cele mai noi tehnologii in materie de sunet, lumini si efecte speciale.

Asteapta-te sa vezi pe scena un JMJ inarmat cu cele mai noi sintetizatoare de tip analog, o tehnologie digitala de ultima ora, lumini si lasere intr-un dans nebun si, desigur, cele mai bune piese ale artistului (chiar suntem curiosi ce a ales).

Asadar, pe 3 iunie esti asteptat la un show demential in care omul de la butoane iti va oferi, inca o data, o seara luminoasa dupa care Darth Vader ar plange (laserul lui e mic copil in lumea lui Jarre) si un spectacol muzical ca sa-ti incepi sezonul de festivaluri si concerte asa cum trebuie, in stil.

 

Detalii despre turneul artistului pe site-ul oficial.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje