Update: Iron Maiden in concert la Cluj!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Update: S-au pus in vanzare biletele pentru concertul din august. Biletele au un pret unic: 100 de lei si pot fi achizitionate de pe servuscluj.ro.

Pe 15 august britanicii de la Iron Maiden revin in Romania si vor concerta la Cluj, in parcarea Polus Center. Concertul face parte din turneul mondial "The Final Frontier", ce anunta pregatirea unui nou album, cel de-al cincisprezecelea material de studio al trupei.Concertul este prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj, castigatoarea campionatul national. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 24 mai, ora 12.00 si vor fi disponibile de pe www.servuscluj.ro.

Iron Maiden au sustinut un concert in Bucuresti in august 2008.


3 comentarii

Update: Iron Maiden in concert la Cluj!
ManuC
#1 -

wtf?

numai la o parcare de mall nu m-as fi gandit ca e potrivita pentru un concert heavy-metal... sa ne asteptam pe viitor ca trupe gen Manowar sa deschida vreun Bambuu?

Update: Iron Maiden in concert la Cluj!
Ari
#2 -

Comentariu nou

Mai bine iti ti tu gura. Unde vrei sa se desfasoare
un concert la care o sa vina mii de oameni?
Aaaaaabia astept:x in sfarsit vin in cluj si nu in
bucuresti. Le-a taiat Paszkany piscul miticilor;)
tot asa!!

Update: Iron Maiden in concert la Cluj!
Razvan
#3 -

Comentariu nou

Pe acelasi fir "logic " : cand veti prinde la Cluj Metallica, Megadeth, Slayer si Anthrax in aceeasi seara ? Iar a doua zi Rammstein si Alice in Chains ? Nea inchis gura Paszkany ? Eu zic sa vedeti daca aveti bani pentru trenul de Bucuresti ! Sa veniti la mitici sa-i vedeti, mai ,civilizatilor din Ardeal. Nu in Cluj l-ati desfigurat pe amaratul ala care filma " marea" infruntare intre galeriile CFR si U Cluj ?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje