Inscrie-te sa ii faci videoclip lui Moby!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Moby este poate unul dintre cei mai activi si mediatizati entertaineri din mediul online din cati am vazut in ultima vreme, iar stirea de astazi ne-a confirmat in totalitate certitudinea. Cu ocazia lansarii celui de-al zecelea album al carierei sale, Destroyed, de pe care am ascultat deja primul extras pe single, artistul a lansat o provocare pentru toti regizorii si oamenii de film din lume, care au nevoie de o sansa majora pentru a se face remarcati.
1
Moby a pus recent spre descarcare gratuita 3 melodii de pe noul album, Be The One, The Day si After, iar tema propusa este realizarea unui videoclip pentru una din acestea piese, in care ideea transmisa sa fie Hello, Future.

Inscrierile au inceput pe 13 aprilie si erau initial destinate exclusiv uitlizatorilor mobygratis.com. Ieri, insa, artistul a anuntat pe site-ul sau oficial ca a extins concursul pentru oricine este interesat.

Data limita a inscrierilor este 9 mai, iar castigatorul va fi anuntat pe 23 iunie, in cadrul New Directors' Showcase la Festivalul International de Creativitate Cannes Lions (19-25 iunie), precum si pe Vimeo.com. Premiul va consta in difuzarea clipului la Cannes, precum si oportunitatea de a lucra la unul din proiectele Saatchi&Saatchi. 

Atat campania de promovare, cat si concursul, sunt organizate de Moby in parteneriat cu Saatchi&Saatchi si Vimeo.com. Inscrierile se fac pe Vimeo, unde uploadezi clipurile, ai regulamentul, criteriile de jurizare si toate conditiile pe care trebuie sa le bifezi. Tot ce iti trebuie este un cont (pe care daca nu il ai, se face in 2 minute).

New Director's Showcase este si a fost o trambulina importanta in cariera multor personalitati precum Tarsem, Michel Gondry, Mark Romanek, Spike Jonze, Ivan Zacharias, Kinka Usher, Danny Kleinman si Jonathan Glazer.

Asadar, daca iti place sa te joci de-a filmatul, te fascineaza publicitatea, originalitatea si creativitatea in general, noi te invitam sa participi la concurs. Mai multe detalii poti solicita la adresa de mail lee.sharrock@saatchi.co.uk. Succes!

Pana in prezent, au fost lansate clipuri oficiale la patru melodii de pe viitorul album Destroyed, printre care si la Be The One si The Day. Le puteti vedea aici:sursa fotoNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje