Imagini cu Rihanna din filmul Battleship

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
rihanna_battleship
Imagini cu Rihanna in Battleship
. Parca ar fi sunat mai natural: Imagini cu Rihanna in noul ei videoclip. Dar cum alte dive s-au apucat de filme, de exemplu Jennifer Lopez sau Beyonce, nu ne mai mira ca Rihanna isi incearca si ea norocul cu viata de actor.

Rihanna va juca in Battleship, filmul lui Peter Berg, adaptat dupa jocul clasic cu acelasi nume. Rihanna are rolul unui soldat trecut prin multe, care lupta alaturi de Taylor Kitsch si Liam Neeson impotriva extraterestrilor pentru a salva lumea.

Chiar daca este deja intr-o forma de milioane, Rihanna a fost nevoita sa puna osul la treaba si s-a antrenat pe bune. Intr-un interviu acordat Ugo.com, Rihanna vorbeste mai mult despre film, dar si despre sesiunea de antrenamente:

"Am lucrat cu militari adevarati, stiti voi, oameni din Marina, oameni care au lutptat in Irak. Ei m-au antrenat. Unul dintre ei, Donald, el m-a antrenat, a tipat la mine, m-a injurat, m-a pus sa fac flotari. Imi doream sa-i raspund cu un <<F*uck you!>>, dar probabil ca m-ar fi aruncat pe fereastra. Mi-a fost destul de frica si stateam acolo incremenita si il priveam de parca ii spuneam <<Jur ca o sa-mi iasa! Jur! Jur! Jur ca o sa fac cum trebuie!>>."

Noi abia asteptam sa mai vedem imagini cu Rihanna in Battleship, un nou trailer al filmului si chiar filmul in sine. Nu neaparat pentru Rihanna, cat pentru Liam Neeson care ne place foarte mult. Pana atunci, sa vedem trailer-ul filmului (Rihanna apare la minutul 1:44).

Voi ce parere aveti de faptul ca Rihanna s-a apucat sa joace in filme?

Trailer Battleship

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje