Fanii lui Michael Jackson au organizat un priveghi in memoria artistului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 29 august, Michael Jackson ar fi trebuit sa implineasca 54 de ani. Fani din toata lumea s-au strans in fata casei din Gary, Indiana, unde acesta a copilarit.

Acestia au organizat un priveghi in memoria artistului lor preferat. Fanii au cantat si au dansat in cinstea Regelui muzicii pop.

Cei doi copii ai artistului Prince Michael, 15 ani si Paris, 14 ani, au venit si ei acolo. Paris a urcat pe Twitter o poza cu fanii si cu mesajul: "Sunteti extraordinari!"

Michael Jackson a murit in 2009, in urma intoxicarii cu Propofol. Medicul care i-a prescris medicamentul a fost condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa.

Frumos gestul fanilor, nu?

(sursa foto: femalefirst.co.uk, cinemagia.ro, softpedia-static.com, metalhead.ro)

Michael Jackson - Billy Jean

1 comentariu

Fanii lui Michael Jackson au organizat un priveghi in memoria artistului
Athina
#1 -

de MII de ori, RUSINE !!

Aproape toata pagina asta musteste de MIZERII care nu fac decat sa aduca alte rani acestui INGER si sa intunece mintile si asa imbolnavite de presa MIZERABILA . Chiar nu va puteati abtine macar in aceasta Cinstita Zi , de la a strecura clisee cu acel UCIGAS ?! ORBI sunteti VOI, mai ORBI decat nevazatorii, pentru ca raspanditi si credeti inca gravele defaimari impotriva acestei fiinte DESAVARSITE ! BINECUVANTAT sa fie in veac INGERUL MICHAEL ( la cei 54 de anisori prinsi in cununa vietii Sale vesnice ) !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje