Discoballs si Sensor la Ciuc Summer Fest

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lineup-ul pentru ziua 1 (16 iulie) de Ciuc Summer Fest s-a improspatat cu doua noi trupe autohtone: Sensor si Discoballs. Acestea vor concerta in aceeasi zi cu Suie Paparude si Faithless

Trupa Sensor, care ne-a suprins placut prin concertul lor din deschidere la Bonobo, va face un show original si va amesteca mai multe genuri muzicale, de la drum & bass, hip-hop, jazz, la funk, rock, latino sau jazz. Pe scena vor urca Paul Ilea (producator, solist vocal si percusionist), Alexandru Negara (percutie si clarinet), Andrei Petrila (tobe), Sergiu Stoiadin (percutie), Laura Orian (solist vocal si percutie), Cosmin Gherghinoiu (bass, voce).

Cea mai recenta realizare a trupei este prezenta pe coloana sonora a filmului Website Story al lui Dan Chisu.

Discoballs Sensor
Discoballs & Sensor

Discoballs, formata din Mizdan, Alexei si Christian, a sustinut de la formare (2008) si pana in prezent show-uri in care muzica lor experimentala si ritmuri lor stroboscopice fac ca podelele din cluburi sa vibreze. Muzica celor trei baieti (ex-Travka) a aparut pentru a umple un gol care exista in genul electro autohton si imbina muzica electronica cu elemente de breakbeat si drum & bass. Acest lucru i-a transformat intr-unul dintre cele mai apreciate proiecte ale genului de la noi din tara. Membrii trupei isi descriu stilul ca fiind un melanj de "muzica gospel, flori si ceasuri".

Aparitiile lor live sunt electrizante si pline de energie, experimentand in baza unui set up format din sintetizatoare, modulatoare de sunet, bass synth, sampler, clape si tobe acustice.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje