Dark Bombastic Evening 2 fara Sol Invictus si Naevus

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
f
Unul dintre numele pe care le asteptam cu curiozitate, mai precis Sol Invictus, a fost sters din pacate de pe afisul festivalului Dark Bombastic Evening 2. Nu mai departe decat ieri, Tony Wakeford a transmis un scurt mesaj, in care isi exprima parerea de rau ca trebuie sa anuleze participarea sa la DBE din motive de sanatate.

"Cu mult regret ca trebuie sa imi dezamagesc colegii de trupa, organizatorii si pe cei care vin sa ne vada, unii dintre ei calatorind distante lungi, trebuie sa anunt ca din nefericire, un control medical a scos la iveala o problema cardiaca ce necesita investigatii.

Pana atunci, am fost sfatuit sa evit stress-ul legat de a zbura etc. Sa speram ca nu este decat un lucru minor, dar cand esti supraponderal si ai si 50 de ani, indicat este sa nu risti. Inca o data,  imi cer scuze celor pe care i-am dezamagit
."

De asemenea, daca nu ati aflat inca, nici Naevus nu vor aparea in formula completa, deoarece trupa si-a incetat existenta recent. Lloyd James, vocalul si personajul principal din spatele muzicii Naevus, va fi totusi prezent pe scena, prezentandu-se cu un set special de piese Naevus, cantate acustic, impreuna cu o introducere in noul sau material discografic, The Division of Labour,  album solo ce urmeaza sa fie lansat in curand.

Mai sunt doar 2 zile pana la primea seara Dark Bombastic Evening din Kulturhaus. Va reamintim ca pretul unui bilet va fi de 90 lei pentru fiecare seara si 170 lei abonament pentru 2 zile.
Lineup complet aici.

Pana atunci, ocupati-va timpul cu cateva interviuri: organizatorii au tras de maneca pe toti cei de pe afis si i-au rugat sa transmita cate ceva inainte de festival. Ce a avut fiecare de spus puteti vedea pe Kogaionon, la linkurile de mai jos:

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/ataraxia

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/seventh-harmonic

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/arcana

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/dirty-granny-tales

http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/irfan
http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/naevus
http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/desiderii-marginis
http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/spiritual-frontNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje