Dan Deacon, Move D si Omar-S la Rokolectiv 2010

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca va era dor de Rokolectiv mai aveti un pic de asteptat, cam pana pe 23 aprilie, cand vom avea parte de trei nopti electrice-eclectice, pana pe 25 aprilie. Pana atunci va puteti incalzi cu primele trei confirmari: Dan Deacon, Omar-S si Move D.

Dan Deacon:
1 2
Dan Deacon este un adevarat freak al muzicii electronice, un mic geniu cu studii superioare intr-ale muzicii, dar antistar. Muzica sa este dementa, avangardista si deliranta. Intalnirea de la Rokolectiv cu Dan Deacon nu va fi deloc usoara, Dan fiind un electro show-man dement, avand in spate un ansamblu de 14 instrumentisti si la mai toate concertele sale coboara in public pentru ai obliga pe cei prezenti sa ia parte cat mai activ la show. 

"Cant pentru oameni care vor sa se distreze si sa danseze, fara sa se simta nevoiti sa sexy cand fac asta", spune Dan Deacon.Dan Deacon pe Wikipedia
Dan Deacon pe MySpace
Site-ul oficial Dan Deacon

Omar-S:
3 5
Artistul american originar din Detroit, Omar-S, va va face sa: Put your hands up for Detroit! Despre cum se consuma muzica sa Omar-S spune: "O mare parte din muzica mea suna mai bine cand e ascultata foarte, foarte, foarte tare, pentru ca am facut-o foarte, foarte, foarte tare. Toate boxele din studioul meu sunt arse din cauza asta." Asa ca pregatiti-va bine urechile sau va curge sange :)


Site-ul oficial Omar S

Move D:
4 6
Move D (pe numele sau adevarat David Moufang) este un artist german care a inceput sa se joace cu muzica electronica atunci cand prietenii sai inca se mai jucau cu masinute si soldatei. Dupa ce tatal sau l-a dus sa vada Odiseea spatiala 2001 David a devenit "space crazy", lucru care se poate observa si acum, la maturitate, in muzica sa. Printre altele, criticii au declarat despre muzica lui: "This is the soundtrack for sci-fi films of your dreams, the sound of Derrick May making music at zero gravity or Mr. Fingers recording on a water bed full of strawberries."
 


Move D pe Wikipedia
Move D pe MySpace

Vezi cum a fost la Rokolectiv 2008:
Ziua 1
Ziua 2
Ziua 3Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje