Concertul We Have Band anulat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Concertul We Have Band din aceasta seara din Front s-a anulat. Din anuntul oficial:

"Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, trupa We Have Band nu poate fi prezenta astazi, 15 aprilie, la Bucuresti, pentru concertul de lansare a albumului self titled in Romania. Toate zborurile din si catre aeroporturile din Marea Britanie au fost anulate pe durata intregii zile, din cauza conditiilor meteo nefavorabile provocate de o eruptie vulcanica in Islanda.

OneDay, organizatorul evenimentului, regreta aceasta situatie si promite ca va incerca sa reprogrameze cat mai curand concertul We Have Band.
Mai jos gasiti mesajul trupei, dupa anuntul anularii zborului catre Bucuresti:Cei care au achizitionat bilete in presale au urmatoarele optiuni:
- In cazul reprogramarii concertului, noua data va fi comunicata ulterior, biletele achizitionate pentru data de 15 aprilie ramanand valabile.
- Biletele cumparate din reteaua Diverta pot fi returnate la magazinul Diverta de unde au fost achizitionate. Daca ati cumparat biletele online din reteaua MyTicket sau Eventim, va rugam sa va adresati prin reply la emailul de confirmare a achizitionarii biletului, solicitand returnarea contravalorii biletelor.
"1 comentariu

Concertul We Have Band anulat
ela
#1 -

concert

mi-ar placea sa concerteze in romania U2 si Enya

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje