Update! Concertul Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax din Bulgaria - transmis live si in Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe 22 iunie "The Big Four" ajung la Festivalul Sonisphere din Bulgaria, cu cateva zile inainte de a veni si la noi, pe 26 iunie, in a doua zi de Tuborg Green Fest presented by Sonisphere.

Asta probabil ca stiati si va interesa mai mult sau mai putin. O sa va intereseze mai mult cand o sa auziti ca acest concert din Bulgaria se va transmite live prin satelit, in rezolutie HD, in 450 de cinematografe din Statele Unite si in peste 350 de cinematografe din Europa, Canada si America de Sud, iar inregistrarea evenimentului va fi difuzata si in Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda.

Detalii despre eveniment gasiti pe site-ul www.thebigfourlive.com, unde zilele acestea ar trebui sa apara si informatii despre cinematografele din Romania care vor difuza concertul (deocamdata nu exista nici detalii referitoare la preturi).

UPDATE: Avem si detalii despre unde, cum si cat - The Light Cinema, in Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171 (Rahova, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117, 173, 220).

Comunicatul de presa ne mai spune ca "transmisiunea Live HD va incepe marti, 22 iunie, la ora 20.00 si va avea o durata de 4 ore si 15 min.".

Biletele se pun in vanzare pe 1 iunie la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center, iar pretul unui bilet este 90 de lei. Informatii si rezervari: 021 369 9797 / 021 369 9740
"Cine ar fi crezut ca dupa 25 de ani de la infiintare, cele patru mari nume ale metalului nu numai ca vor fi prezente pe piata in continuare, mai populari ca niciodata si cantand impreuna in intreaga Europa, dar vor si avea parte de un eveniment international de asemenea anvergura!”
(Lars Ulrich, Metallica)

“Inca nu m-am obisnuit pe deplin cu amploarea acestui eveniment, si pot sa spun ca sunt foarte bucuros ca fanii din intreaga lume vor putea pur si simplu sa mearga la cinema si sa participe la experianta unica de a vedea pe scena cel mai tare line-up Heavy Metal din istoria lumii!
" (Dave Mustaine, Megadeth)


Alte stiri recente despre Sonisphere:
Mastodon anuleaza turneul, implicit si concertul de la Bucuresti
2 comentarii

Update! Concertul Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax din Bulgaria - transmis live si in Romania
dana
#1 -

Comentariu nou

de ce ar da cineva 90 de lei ca sa ii vada pe un ecran, cand cu inca niste zeci de lei ii vezi live cateva zile mai tarziu?

Update! Concertul Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax din Bulgaria - transmis live si in Romania
Cristina
#2 -

Comentariu nou

Sa diferentiem totusi publicul tinta. Cei mare merg la Sonisphere nu vor merge la transmisiunea live de la cinema.

In ziua 2 biletele costa 185 lei, 290 lei sau 350 lei. Probabil cineva care n-a vazut niciodata Metallica, Megadeath sau Slayer live si nici nu doreste (aglomeratie, stat in picioare) sau nu poate (retineri dictate de bani, sanatate, varsta, etc), se va bucura de ocazia sa vada un asemenea concert transmis live si la calitate buna, in confortul unui scaun de cinema, contra sumei de 90 de lei.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje