Cel mai sexy videoclip Vita de Vie - Basul si cu toba mare - acustic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca n-am fi stiut de ani de zile versurile de la Basul si cu toba mare, n-am fi crezut niciodata ca varianta acustica a piesei le apartine celor de la Vita de Vie. De parca sound-ul melodiei reorchestrate nu era suficient de inedit, baietii au si lansat un videoclip foarte sexy care o insoteste, clip care devine, incet dar sigur, foarte controversat.

Este vorba despre un numar de dans la bara. Blonda cu parul lung si miscari lascive este Larisa Bercea, pe care probabil o stiti din sezonul doi din Romanii au talent.

Cel mai sexy videoclip Vita de Vie - Basul si cu toba mare - acustic Cel mai sexy videoclip Vita de Vie - Basul si cu toba mare - acustic

Poate ca din punct de vedere artistic noul clip Vita de Vie nu ne spune mare lucru, dar ideea de promovare a piesei si a noului album este bestiala, trebuie sa recunoasteti. Iar finalul o sa va placa.

Si apropo de noul album, noua tare mult ne place cum suna. Il gasiti de ascultat la liber pe zonga (desi nu va lasati pacaliti de titlu, nu e in intregime acustic). Nu uitati nici de concertul de lansare Vita de Vie Acustic - 8 aprilie, la TNB.

Vita de Vie - Basul si cu toba mare (acustic) (official video)

1 comentariu

Cel mai sexy videoclip Vita de Vie - Basul si cu toba mare - acustic
alex
#1 -

Ce tampenie

Ce tampenie. Cand obosesti, te retragi, zic.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje