Bobby McFerrin vs. acordeon si tambal

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Bobby McFerrin, in vizita la Bucuresti pe 30 ianuarie, pentru un concert la Sala Palatului, promite sa ii faca pe romani sa uite de ger. Cum? Destul de simplu.

Daca l-ai auzit cantand pe Bobby McFerrin, ai aflat si solutia salvatoare anti-frig. Omul-orchestra va veni pe scena de la Sala Palatului pentru a demonstra ca nu e nevoie de instrumente ca sa poti oferi un concert live de-a dreptul impresionant. Daca nu ne crezi, iata niste filmulete ca sa vezi ca a putut sa faca artistul pe unde a fost: 

Bobby McFerrin, desi poate sa duca un one man show senzational pana la capat (apropo, el cand oboseste?), s-a gandit sa faca o surpriza publicului roman, asa ca pentru un ultim concert din turneu. "Solo A Capella concert with brilliant Romanian Guest Artists" este surpriza artistului multi-talentat pentru spectatorii de la Sala Palatului; mai exact, pe scena, alaturi de Bobby McFerrin, vor urca artisti romani pentru un battle muzical.

bobby invitati

Ionica Minune si Cristinel Turturica isi vor scoate armele- instrument pe scena pentru o lupta muzicala acordeon-voce, tambal-voce. Speram sa cada la pace pentru o armonie muzicala, asa cum asteptam sa fie intreg concertul de sambata.

Cine sunt "combatantii" lui Bobby McFerrin?

Ionica Minune canta la acordeon de la varsta de 4 ani si este o legenda printre muzicantii „de traditie” din Romania. Muzicieni de talia lui Oscar Peterson, Michel Petrucianni, Richard Galliano sunt doar cativa dintre cei cu care Ionica a cantat pe marile scene ale lumii.Cristinel Turturica, fost membru al celebrului Taraf de Haidouks, canta la tambal si a colaborat  cu compozitorul Gabriel Yared, castigator al premiului Oscar pentru muzica filmului Pacientul englez.Biletele la concert, cu preturi cuprinse intre 80 lei si 250 lei (categoria VIP), pot fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara.

In plus, doar la targul de Carte, muzica, film de la AFI Palace Cotroceni, pentru fiecare doua bilete cumparate, primesti gratuit si un album Bobby McFerrin.

Tu ti-ai luat bilet la concert?
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje