Bilete si reguli de acces la concertul Eric Clapton

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mai sunt putine ore si ii vom vedea pe scena de la Stadionul Iolanda Balas Soter pe Eric Clapton si Steve Winwood in concert. Daca inca nu ti-ai luat bilet mai ai o ultima sansa. Organizatorii anunta ca:

"Mai sunt foarte putine bilete disponibile, de ordinul sutelor, exclusiv prin Reteaua Eventim. Fanii care nu si-au cumparat inca bilet, mai gasesc bilete cu preturi cuprinse intre 179,2 si 636 lei, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. In cazul in care vor mai ramane bilete, in ziua concertului va fi amenajata o casa de bilete la intrarea in stadion, pe strada Primo Nebiolo".

Pentru fericitii care si-au cumparat bilet deja avem niste detalii legate de accesul la concert si alte informatii utile.

Despre intrare: Accesul in spatiul de concert se va face incepand cu ora 18.00. Concertul incepe la ora 20.30, cand se vor inchide portile. Recomandam sosirea la timp la spectacol pentru a evita aglomeratia. Exista doua puncte de acces: prin Bulevardul Marasti, pentru locurile in tribune (bilete Tribuna 1, 2, 3, 4 si 5) si prin strada Primo Nebiolo, intrarea principala a stadionului, pentru celelalte categorii de bilete. Caile de acces vor fi semnalizate corespunzator.
 
Despre bilete: Accesul in zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. In cazul in care posesorii de bilet aleg sa paraseasa zona de concert, acestia nu vor mai putea ultiliza biletele cu care au intrat, pentru accesul ulterior. Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. 
 
Despre transport: Recomandam utilizarea transportului in comun. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat recomandam celor care vor sosi totusi cu autoturisme sa parcheze in zone mai indepartate. Speram sa evitam neplacerile create de restrictionarea traficului in zona.

eric clapton

Ca sa fim siguri ca toata lumea va savura concertul asa cum trebuie si ca nu vor exista probleme, prezentam si setul de reguli recomandate de organizatori:

Obiectele interzise:  NU veniti la concert cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare. Intrarea cu aceste obiecte nu este permisa in spatiul de concert. De asemenea, nu sunt acceptate aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. 
 
Accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, va rugam sa folositi pelerine de ploaie.

Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente. 
 
Rugam publicul sa nu vina cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu exista un un spatiu de depozitare securizat.


Acum ca stim ce si cum, ce e voie si alte informatii de care aveam nevoie, nu ne ramane decat sa iti spunem... ne vedem la concert!


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje