B'Estfest 2010 se anuleaza!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
bestfest

Din pacate, B'Estfest nu va mai avea loc anul acesta. Nu stim despre voi, dar pe noi vestea ca s-a anulat ne-a deprimat teribil, am dat vina pe soarta, pe karma, pe politicieni, pe criza economica, pe rusi, pe americani, pe vremea de afara, pe toata lumea pentru contextul nasol care a facut ca festivalul sa nu se mai intample anul acesta. Nu va faceti griji, in 2011 B'Estfest se intoarce mai tare si mai mare.

De asemenea, nu va faceti griji nici pentru Faithless.Concertul ramane pe 16 iulie, doar ca nu va mai face parte din B'Estfest 2010. In plus, Emagic promite surprize noi anul acesta, ca sa ne treaca supararea ca nu o sa mai avem festival.

Ne vedem nevoiti sa inchidem Bursa B'estfest - Fa-ti festivalul tau. Ne bucuram ca v-a placut, ca ati intrat in joc si ca v-ati facut festivaluri. Va pregatim insa o gramada de surprize simpatice pentru concertele ce vor urma.

Din comunicatul de presa:

''B'ESTFEST a crescut an de an, si un eveniment de aceasta talie necesita costuri enorme, care intr-o piata afectata de restrangerea bugetelor de marketing si advertising nu pot fi sustinute exclusiv din vanzarea de bilete. Am obisnuit publicul cu o anumita notiune a ceea ce inseamna un festival non-liniar de minim trei zile, cu mai multe scene, peste 30 de artisti si diferite alte atractii. Anul acesta conceptul de B'ESTFEST nu ar putea avea loc in aceleasi conditii, prin urmare am preferat sa amanam cea de-a patra editie, asa cum de altfel si festivaluri internationale precum Glastonbury, Leeds/Reading, Pukkelpop sau Melt! au facut de-a lungul timpului.'' a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.3 comentarii

B'Estfest 2010 se anuleaza!
tuvia
#1 -

off

saaaaad :(( aveam si noi un fest misto si s'a dus dracu si ala..

B'Estfest 2010 se anuleaza!
Mihai
#2 -

Comentariu nou
hmm, voi sunteti deprimati. eu am castigat bilet la bestfest, eu cum ma simt?
B'Estfest 2010 se anuleaza!
xpl
#3 -

pai...

da e misto si fara, nu-i singurul concert de pe pamant...plus ca in bucuresti sunt multe treats de genul asta + altele asa ca nu se termina pamantul pentru 1% din activitatea bucurestilor intr-un an...

sa vedem si noi ce e, nu ce nu e :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje