Aerosmith se muta la Zone Arena

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Concertul Aerosmith de pe 18 iunie a fost mutat la Zone Arena. Mutarea va aduce si suplimentarea numarului de bilete din Gazon B cu inca 1.000, epuizate momentan.

Accestul la concert va fi permis incepand cu ora 18.00, iar in deschidere timp de o ora vor canta cei de la Reamonn. Concertul Aerosmith va dura aproximativ 2 ore. Vor fi trei puncte de acces, cate una pentru fiecare tip de zona de bilete: Gazon A, Gazon B si Golden Ring. Bulevardul Barbu Vacarescu va fi inchis in ziua concertului intre orele 16.00 si 24.00, pe sensul de circulatie Stefan cel Mare - Soseaua Pipera, intre strazile Ceaikovski si Ghe. Titeica.

Transport: statiile de metrou Stefan cel Mare si Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 si linia de autobuze 110.

Bilete: 140 de lei in Gazon B, 190 de lei in Gazon A, 330 de lei in Golden Ring si 590 de lei in tribuna VIP. Biletele pot fi achizitionate de pe eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti.

harta zone arena aerosmith
Harta Zone Arena

cumpara


1 comentariu

Aerosmith se muta la Zone Arena
artware
#1 -

????

...totul se muta la Zone Arena. Locatia este de toata jena, initial au anuntat locuri de parcare, parca 500, iti rupi masina sa ajungi in locul respectiv, si asta dupa ce dai 20 ron. Este o zona rezidentiala fara nici un fel de izolare fonica, oamenii din zona au cosmaruri. Sper sa nu se intample identic si cu Sonisphere, cred ca Marcel Avram are ceva mai multa mine, sau sa speram ca nu este atat de prieten cu nea Ciubuc cat sa mute festivalul

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje