Adele a primit de la Rihanna un tort in forma de sani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Weekend-ul trecut a fost ziua lui Adele. Cantareata a preferat sa isi serbeze aniversarea departe de ochii indiscreti ai presei, acasa, inconjurata de amici si multe sticle de vin. Dar nici prietenii ei de peste Ocean nu au uitat-o: Rihanna, de exemplu, i-a trimis cadou un tort in forma de sani.

Dar asta nu e tot. Pe langa forma neconventionala a tortului, acesta mai continea o poza cu Rihanna topless si mesajul: "Happy birthday to my lover, Adele". La petrecerea organizata de Adele a mai participat si iubitul acesteia, Simon Konecki.

Modul neconventional si foarte sexual de a trai si a face anumite lucruri este deja o marca a personalitatii Rihannei, careia i s-a propus, recent, sa apara in Playboy.

"Este pe culmi: frumoasa, inteligenta, sexy si cu un sex-appeal urias peste tot in lume. Playboy nu este o revista pornografica si lasa vedetele sa se dezbrace... cu clasa, ceea ce ii place Rihannei. Ei ii este teama sa nu isi indeparteze fanii tineri cu acest gest", a declarat o sursa apropiata vedetei pentru ziarul Daily Star.

Adele a primit de la Rihanna un tort in forma de sani Adele a primit de la Rihanna un tort in forma de sani

dreapta - cum arata un tort in forma de sani :)

Voi ce credeti, se va dezbraca Rihanna pentru Playboy, in cele din urma?

(sursa foto: popcrush)

Coldplay feat. Rihanna - Princess of China

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje