A inceput turneul Aerosmith - Cocked, Locked, Ready to Rock- prima oprire: Caracas, Venezuela!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Si a fost un inceput incendiar. Ieri, pe 18 mai, Aerosmith a sustinut primul concert din turneul Cocked, Locked, Ready to Rock in Venezuela. Zeci de mii de oameni au cantat la unison cu trupa hituri precum "Crazy", "Pink", "Dream On", "Living on the Edge" si "Sweet Emotion".

O scena de 240 mp, in forma de T, pe care Steven Tyler alearga ca un adolescent si incita multimea, Joe Perry care jongleaza cu chitari si doua ore de rock. Un mic preview a ceea ce ne asteapta peste o luna, cand pe 18 iunie vor canta la Bucuresti la Romexpo, aveti mai jos.

aerosmithaerosmith
In ciuda faptului ca sunt adevarati seniori pe scena muzicala, cei de la Aerosmith demonstreaza ca poti face un show de exceptii indiferent de varsta si ca indiferent de micile sau marile divergente dintre membri, impreuna formeaza una dintre cele mai mari si apreciate trupe din lume.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se gasesc la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna (locuri pe scaune) prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe http://www.eventim.ro/. Biletele vor putea fi achizitionate si in 2 rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din Grigore Alexandrescu 56.

cumpara


1 comentariu

A inceput turneul Aerosmith - Cocked, Locked, Ready to Rock- prima oprire: Caracas, Venezuela!
Sergent
#1 -

reducere 25%

Un mic pont: daca sunteti abonati la operatorul de telefonie portocaliu puteti sa luati pana vineri bilete la gazon A si B cu 25% reducere .

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje