De vorba cu trupa Mouse'n'Monkeyz: Cand eram in custi si aveam creierii pasta, un cercetator britanic asculta la radio “Si ingerii au demonii lor”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

I-am vazut la Femei pe Matasari si-am ramas PAF. Se numesc Mouse'n'Monkeyz si-s unii care canta cu masti si se prostesc pe scena, au o obsesie cu bananele, canta ninja fruit music - cum ei insisi declara, si-s un melanj complet nou in peisajul muzical, o combinatie intre muzica live si performance.

I-am prins la interviu. Nici aici nu au renuntat la masti.

Cine sunteti voi?

Suntem niste animale care au fost testate in laboratoare si ne-am plictisit sa ne uitam la “Rats on Cocaine” zilnic asa ca am fugit de acolo si ne-am mutat intr-un duplex.

Atatea teste asupra noastra au avut un efect pe termen lung asupra creierului nostru asa ca ne-am decis sa facem o formatie.

De ce Mouse'n'Monkeyz?

1.De ce nu?

2.Suna misto! Ne-am gandit ca daca un nume iti mai place si dupa 2 saptamani inseamna ca e ok.

3.De obicei animalele astea sunt.

Care e treaba cu animalele?

Cand am inchiriat Duplex-ul am inceput sa adapostim si alte animale abuzate si asa ne-am facut gasca asta mica.

Albumul Duplex. Despre ce-i vorba, pe scurt?  Am vazut ca-i construit ca o poveste, plus ca la un moment dat se aude cum face cineva sex, sau mi s-a parut?

Este un album concept despre despre libertatea pe care ai interpretat-o gresit odata iesit din cusca si consecintele ei, concluzia fiind  un “self acceptance” si etapele prin care treci pana ajungi sa te impaci cu tine insuti. 

Daca asculti atent, intre piesele de pe Diary of a Junkie asculti work in progress-ul celuilalt membru din casa alaturata asa ca am decis sa impartim albumul in doua volume.

Duplex Vol.1:Diary of a Junkie spune doar o parte a povestii. Pe Vol.2 o sa auzi aceasi poveste din perspectiva celuilalt membru de la etajul alaturat.

Intr-un final, Maya e gestanta si trebuie sa ne schimbam stilul de viata

Toate trupele-astea au un mesaj. Care e al vostru? Aveti si voi un motto?

Don’t feed the mouse.

Dar idoli aveti? Care e treaba cu Dan Bitman?

In momentele noastre grele pe cand eram in custi si aveam creierii pasta, un cercetator britanic  asculta la radio “Si ingerii au demonii lor” si ne-a dat un motiv sa ne agatam de ceva real, sa nu pierdem contactul cu realitatea.

De atunci noi il cautam pe Dan Bitman.Sper sa il gasim.

Plus e un barbat bine.

P-unde ati mai cantat pana acum?

La White River Amphitheater in Seattle, la cateva concerte despre care nu am voie deocamdata sa spun nimic si in Romania la “ Femei pe Matasari”. Il iubim pe Iulian.

Pe unde va mai prindem?

De prins nu stiu daca poti sa ne prinzi, ne miscam destul de repede, mai putin vaca din trupa, e cam lenesa.

Dar ai ocazia sa ne vezi la Airfield Festival pe 1 Iulie in cadrul unui proiect de concert /performance  cu cei de la 8pt.

Nu vrem sa reinventam roata cand zic asta, vrem sa colaboram si cu alti oameni din diferite zone artistice. Cineva care ne intelege stilul nostru de Ninja Fruit Music.

De ce masti?
Ce masti?

Nu o sa aflam niciodata ce se afla in spatele lor?

Doar daca vrei sa ramai gestanta.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje