Interviu - Roxette

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Roxette va sustine in aceasta saptamana un concert in Cluj. Legendara trupa suedeza se afla la cel de-al doilea show in Romania, de aceasta data cu ocazia turneului de promovare al noului album Traveling.

Pentru ca tot poarta acest nume, le-am adresat celor doi, Marie Fredriksson si Per Gessle, cateva intrebari despre noul album, despre concertele lor pe care le-au sustinut in toata lumea, dar si despre cel din Romania, de anul trecut. La intrebari a raspuns Per Gessle.

OK, in primul rand, de ce v-ati numit noul album Traveling?

Ei bine, cam asta am facut in ultimele nousprezece luniā€¦ asa ca a fost destul de usor sa numim noul album Traveling. Este un album ce a fost inregistrat pe drumuri, in camere de hotel, in timpul probelor de sunet etc.

Care este piesa voastra preferata din intreaga voastra discografie, acea piesa care va face cea mai mare placere s-o cantati live in concerte?

Ne plac toate! Un raspuns plictisitor, stiu, dar asta-i adevarul. Fiecare piesa pe care o cantam in concerte are un motiv foarte bun de a se afla in playlist, iar raspunsul pe care-l primim de fiecare data de la public este ca sunt foarte usoare si fun de cantat.

Ati fost in Romania si anul trecut, care sunt gandurile voastre despre concertul de atunci, despre publicul roman si despre Romania?

Problemele cu turneele este ca mergi peste tot, dar nu ajungi sa vezi nimic! Avem fanii foarte activi din Romania, speram sa fim la nivelul lor la concertul din Cluj.

Ce stiti despre Cluj sau despre Transilvania? Suntem curiosi sa vedem cum percepeti voi tara noastra.

Oh, nu stim absolut nimic!!!!! E tara lui Dracula, nu-i asa???

Ati calatorit foarte mult, care este tara voastra preferata in care ati cantat si de ce?

America de Sud, in mod special Argentina si Brazilia au fost nemaipomenite. Acolo am avut cele mai frumoase concerte, cu cel mai zgomotos public din lume. Dar suntem norocosi, fanii nostri din intreaga lumea sunt foarte activi si cunosc versurile pieselor noastre chiar mai bine decat noi!!!! Un concert Roxette este intotdeauna ca un karaoke-party!

Roxette - It Must Have Been Love

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje