Interviu - Garbage

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Garbage vine pentru prima data in Romania. Se intampla la B'Estfest Summer Camp 2012 si nu oricum, Garbage vor veni la B'Estfest cu un album nou, primul dupa 7 ani de pauza - Not Your Kind Of People. Am avut ocazia sa stam un pic de vorba cu ei, pret de 4 intrebari, nu mai mult din cauza programului lor aglomerat. Iata ce ne-au raspuns Shirley Manson si Butch Vig.

De ce ati ales acest nume (Not Your Kind of People) pentru albumul de revenire?

Butch: Ca trupa ne-am simtit intotdeauna ca nu ne potrivim in niciun trend sau nicaieri in peisajul muzical. Nici acum nu simtim diferit. Not Your Kind Of People este despre a reaminti tuturor ca e ok sa te simti ca un ciudat, ca e ok sa fii diferit.

Recent se spunea ca Shirley Manson a fost Lana del Rey a anilor '90, ce parere aveti despre acest lucru? Si ce credeti despre felul in care a fost criticata Lana de presa de specialitate?

Shirley: Felul in care presa a atacat-o pe Lana Del Rey a fost ingrozitor si plina de misoginism. Lucrurile de care a fost acuzata n-ar fi fost niciodata indreptate inspre corespondentul masculin al Lanei.

Din nefericire a fost victima tipica a celor care trebuiau sa se ocupe de protejarea carierei sale muzicale. A fost pusa in niste situatii pentru care nu era complet pregatita, iar acest lucru s-a intamplat din cauza unui management defectuos sau din nerabdarea casei sale de discuri pentru a o promova.
 
Veniti pentru prima data in Romania, ce stiti despre aceasta tara? Cum o vedeti?

Butch: Suntem super incantati sa cantam in Romania! Am auzit de la alte trupe ca publicul din Romania sunt foarte entuziast si lipsiti de inhibitii.

Aveti foarte multi fani in Romania, puteti sa le transmiteti un mesaj?

Butch: Stim ca avem o gramada de fani in Romania din mesajele pe care le primim pe pagina noastra de Facebook! Haideti sa facem impreuna foarte mult zgomot!!!

Garbage - Blood For Poppies (official video)

1 comentariu

Interviu - Garbage
accelerator
#1 -

Abia astept sa-i vad live!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje