Interviu: Brum Conspiracy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Brum Conspiracy este un proiect muzical care ne place foarte mult si pe care am incercat sa-l prindem la cat mai multe concerte. Daca nu i-ati auzit/vazut pana acum, nu trebuie sa-i ratati la Ciuc Summer Fest. Pana atunci, puteti sa va faceti o parere si sa aflati mai multe despre ei din urmatorul interviu:

Brum Conspiracy @ deBufet Brum Conspiracy @ deBufet Brum Conspiracy @ deBufet Brum Conspiracy @ deBufet

Cum a luat nastere Brum Conspiracy si cum ati ales numele?

Ne-am reintalnit, ne stiam de mult, vroiam sa cantam impreuna, ne-am gandit la un nume, am combinat variante, denumiri, concepte si a iesit Brum Conspiracy – brum e un termen al tehnicienilor de sunet care inseamna zgomot de fond generat de obicei de lipsa de masa sau paraziti sonori, Conspiracy – nu mai trebuie explicat. Am pornit de la ideea ca muzica trebuie in primul rand cantata si apoi dansata.

De cand v-am auzit prima data mi s-au aprins imediat doua beculete in cap: The Dust Brothers si Neo. Se numara printre influentele voastre?

The Dust Brothers si Neo nu sunt printre influenţele noastre.

De unde va inspirati (muzica, filme, carti...)?

Si nevoi sociale

Pe langa tobe si chitara, visuals-urile sunt folosite ca unal treilea instrument (psihedelic si politic) in concertele voastre. Cum reusiti acest lucru (sa dati impresia ca vizualul se transforma si el intr-un instrument muzical)?  

Performance-ul nostru, pentru a fi rotund, e compus din elemente se potrivesc si se completează. Montajul vizual este realizat de Cinty. Noi ne ocupam doar de muzica.

Brum Conspiracy @ Frame Brum Conspiracy @ Frame Brum Conspiracy @ Frame Brum Conspiracy @ Frame

Toti trei lucrati si la alte proiecte in paralel. Cum se impaca ele cu Brum Conspiracy? Se influenteaza unele pe altele? (de exemplu Piti va canta de doua ori la Ciuc Summer Fest,o data cu Brum Conspiracy, o data cu E.M.I.L., cred ca e o premiera sa fii invitat de doua ori la acelasi festival, in acelasi an)

Intotdeauna am colaborat cu mai multi artisti, au existat proiecte in paralel, nu este prima data si nici ultima. Proiectele noastre nu se exclud unul pe celalalt, sunt total independente.

Din ce faceti bani pentru chirie? Banuiesc ca nu din muzica?

Ei, uite, nu ai ghicit.

Planuri de viitor (album, videoclip, concerte in afara tarii, colaborari)?

Primul album va ajunge la ascultatori in toamna aceasta, probabil insotit de un videoclip si cine stie, poate si concerte in afara tarii, insotite de colaborari.

La ce festival de afara v-ati dori sa cantati si de ce?

Iarmaroc, daca se tine in Germania.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje