Interviu: Andy Smith

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Andy Smith, cunoscut de multi ca Dj-ul de la Portishead, dar putin relevant pentru muzica pe care o pune ca Dj, revine in Romania pentru a servi cunoscatorilor o portie de funk, hip hop, reggae, soul si dub, intr-un dj set la restaurantul/clubul Madame Pogany, pe 23 octombrie Data trecuta cand l-am vazut in actiune, invartind butoane si discuri, se intampla la un party in toata regula in Studio Martin, acum trei ani, si ne-a placut mult. Aflat pe fuga, de pe un aeroport pe altul, Andy Smith si-a facut totusi timp pentru a ne raspunde scurt la cateva intrebari.

Interviu Andy Smith

De multe ori esti prezentat ca "Dj-ul de la Portishead". Ti se pare ok? Crezi ca e relevant pentru cei care vin sa-ti asculte muzica? 

Cred ca acest lucru este un fel de sabie cu doua taisuri. A fost minunat sa lucrez in trecut cu cei de la Portishead si sunt foarte fericit ca am facut acest lucru.

La ce lucrezi in momentul de fata?

Momentan lucrez la compilatia Jam Up Twist Volume 2 (impreuna cu Martin Freeman - cunoscutul actor englez). Mai fac si o serie de compilatii impreuna cu alti compilatori care au cam aceleasi gusturi muzicale ca mine (Martin este mult mai pasionat de muzica soul din anii '60, de exemplu).

Nu este prima data cand vii in Romania. Cum ti se pare aceasta tara?

De fiecare data cand am venit aici mi-a placut, mi se pare o tara foarte placuta. Imi amintesc ca am gasit la un moment dat, ultima data cand am venit aici, si un magazin cu discuri, dar, din pacate, nu aveau decat discuri cu partea proasta din popul anilor '80. Abia astept sa ma intorc.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje