Vunk, #primavedere - un show de poveste

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne-am obisnuit ca atunci cand auzim de Vunk, sa ne gandim la ceva inedit. Baietii au trecut prin ceva transformari in ultimii ani, reusind sa faca show-uri inedite, fiecare avand cate o poveste. Vor sa fie mereu altfel, iar asta se vede la fiecare aparitie a lor.

Ultimul concert pe care l-au avut anul trecut  la Sala Polivalenta, "Orasul Minunilor", a fost un spectacol diferit, care a vrut sa arate fata frumoasa a lucrurilor, unde rautatea si nu isi are locul.

Intotdeauna aleg sa cante in romana, iar asta da un plus mesajului lor. Sigur ati auzit de "Vreau o tara ca afara" si de multe alte manifeste legate de viata sociala si nu numai.

De data aceasta, concertul de la Hard Rock Cafe a fost dedicat iubirii, mai ales ca se apropie Valentine's Day. Am vrut sa vedem ce surpriza ne mai pregatesc, asa ca ne-am dus cu mari asteptari.

Am ajuns ceva mai devreme in Hard Rock si am putut sa vedem agitatia dinaintea evenimentului. Chiar daca era mult de munca, toata echipa era foarte vesela si pregatirile se faceau cu multa voie buna. Ca de obicei, coada la bar era foarte mare, insa localul a ramas in continuare o varianta foarte buna de a-ti petrece o seara cu prietenii. La intrare, am primit  niste bratari cu numele trupei, iar fetele de acolo ne-au spus ca vom avea o surpriza. O sa fie un moment special, o sa vedeti.

La fiecare concert exista cate un hashtag care rezuma tema show-ului. Daca acum doi ani a fost #asasishow, acum au ales #primavedere. Totul vine de la dragostea la prima vedere care a fost intre trupa si fanii sai. Iar contextul s-a potrivit de minune.

Concertul a inceput cu un joc de lumini, iar in momentul in care s-a auzit muzica, bratarile au inceput sa lumineze ritmat. De fapt, totul era invaluit in culori, baietii facandu-si aparitia intr-un cadru feeric.

Prima melodie a fost "1000",  cu care trupa a devenit foarte cunoscuta in urma cu mai multi ani. Publicul a cantat si a dansat inca de la inceput, iar Cornel Ilie a interactionat non-stop cu el. S-a vazut ca trupa are un public fidel, care vine la toate concertele, mai ales ca solistul a recunoscut cateva fete din multime.

Tot playlistul de 20 de piese a fost aplaudat, fanii fiind in extaz mai ales la "Pleaca" si "Artificii pe tavan". Vunk a avut si un invitat special impreuna cu care a cantat un slagar care e ascultat si acum , "Hai vino iar in gara noastra mica": Gabriel Dorobantu. Versiunea cantata de ei a fost foarte catchy, iar publicul i-a aplaudat minute in sir.

Impreuna cu trupa, o fata i-a facut o surpriza iubitului ei, dedicandu-i o melodie care are o semnificatie speciala pentru ei:"Fiecare"

La bis, au cantat inca trei melodii, iar prezentarea trupei a fost foarte frumoasa, fiecare membru avand un recital de cateva secunde. 

Sunetul a fost foarte bun, iar intre melodii au fost jocuri de artificii. Atmosfera a fost  foarte frumoasa, iar de langa scena puteai cumpara materiale inscriptionate cu numele trupei.

Vunk nu ne-a dezamagit nici de aceasta data pentru ca au avut toate ingredientele unui show sold-out: show, voci bune si un public pe masura. De abia asteptam  sa vedem ce ne mai pregatesc anul asta. 

Setlist VUNK

1000
In picioare
Numai la doi
Dau alarma
Artificii
Lacrimi
La nebunie
Gata
Doi somnambuli
Curat
Scapa-ma de ea
Fiecare
Ne facem auziti
Hai vino iar in gara noastra mica
Fa-mi cu mana
Pleaca
Bis:
Balada pt o minune
Asa si
Doar o noapte de-adio
Regele soselelor

Sursa foto: Alin Pandaru
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje