Sonor II la Arenele Romane - o seara de hip-hop trezita la viata de Suie Paparude

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A doua editie de Sonor a promis o seara de muzica 100% romanesca.

La Arenele Romane au urcat pe scena - Suie Paparude, raku , Gojira & Planet H, AFO, Flou Rege, Yelllow, Power Pe Vinil alaturi de invitatii lui, dar si alti artisti surpriza.

La Arenele din Parcul Carol a fost amplasat un cort imens, iar publicul a fost format in mare parte din pustani si adolescenti.

1

Nu ne-a placut sa-i vedem pe copilasi morti de beti mai devreme de ora 11, am vazut cel putin 5 asemenea cazuri; la final am plecat lasand o salvare in spate venita pentru o tipa care nu se mai putea tine pe picioare.

Un alt aspect negativ se leaga de faptul ca nu exista aerisire in cort si te simteai ca intr-un acvariu plin de fum. Mai adaugam berea la doza la 330 ml la 8 lei si garderoba 3 lei.

Ne-a placut in schimb faptul ca nu a fost extrem de aglomerat si nu s-au creat cozi interminabile la bar.

In ceea ce priveste muzica, noi am ajuns cand a urcat Afo pe scena, alaturi de Big Blunt la bas si Cretu la tobe. Au incalzit atmosfera, au comunicat cu cei din public, iar momentul lor de freestyle a fost pe sufletul nostru.

4

A urmat raku si invitatii sai - parca un pic mai energic, a reusit sa ne faca sa ne miscam, insa spre final, toata lumea ii astepta pe cei de la Suie. Drept dovada, cortul s-a golit la jumatate dupa prestatia acestora.

Dobrica, Michi si Bean au aparut in formula completa pe scena si a inceput nebunia. Au pus cateva piese de pe noul album, am auzit mult bas si energie.

Toata lumea dansa, tipa si era cu mainile in aer alaturi de cei trei artisti de pe scena. Cei de la Suie au puterea de a te trezi din orice amorteala si de a te face sa te misti alaturi de ei - mult vibe pozitiv si zambete pe fata celor prezenti.

5 2

Nu te mai saturi de noi, Soundcheck, A fost o data sau Cu zambetul pe buze au fost doar cateva dintre piesele vechi pe care cei 3 le-au interpretat spre bucuria celor din public.

Sunetul a fost impecabil (si nu doar la cei de la Suie), asa ca am avut parte de toate ingredientele sa ne simtim bine si sa dansam. Un show frumos care ne-a ramas in suflet si care ne-a facut sa ne dorim sa vedem un show exclusiv Suie.

Baietii s-au intors la un bis, in aplauzele fanilor, iar concertul s-a terminat intr-un extaz general. Big up!

3

Urmatorul pe scena a fost FloU Rege, si chiar daca a inceput sa cante in fata unui public vizibil mai restrans, el si colegii sai si-au interpretat piesele hip-hop cu aceeasi seriozitate.

Per total, ne-a placut la Sonor II si asteptam cu interes sa vedem ce o sa se intample la editiile urmatoare. Daca s-ar rezolva si problema cu aerisirea din cort si berile micute n-ar mai fi 8 lei, atunci cu siguranta ne-am declara complet satisfacuti.

Asteptam si de la voi impresii si pareri in sectiunea de comentarii de mai jos.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje