Silent Strike & Muse Quartet: un montaigne-rousse atipic, de 3 ori BIS

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stiti ce am facut? Am ajuns acasa dupa concertul din Control - Silent Strike & Muse Quartet de pe 1 decembrie, am intrat pe youtube si am mai ascutat o data piesele. Pentru ca nu puteam sa ies din poveste si simteam nevoia sa mai raman putin acolo, atat de bine a fost.

Cu vizualuri de Dan Basu, fasii de lumini prin valuri de fum, viori, viola si violoncel, Silent Strike (Ioan Titu) a hipnotizat o sala plina de oameni. Ma uitam in jurul meu - cum fac de obicei la concerte si simteam ca cei de langa mine sunt departe, in instrumente.


Foto: Oana Ionescu

Cumva, habar nu am cum, am suferit un efect de masa ca in Being John Malkovich si ne-am transpus in sunetele acelea care te poarta ca intr-un montaigne-rousse si se opresc atipic, atunci cand ai ajuns in varf, numai bine ca sa ai o perspectiva mai larga.

Stii ce-ti face Silent Strike? Iti da o doza de autentic, administrata cu cea mai mare modestie din lume, fara surle si trambite, fara efecte speciale si butaforii inutile. Substanta e printre sunete, nu ai nevoie de mai mult ca sa simti. Si ca sa iti doresti mereu mai mult.

Muse Quartet

...merita o sectiune speciale. Alina Horez - Vioara I, Nicoleta Petre - Vioara II, Maria Coltatu - Viola, Corina Ciuplea - Violoncel - sunt un fel de Dumnezeu al cvartetelor. Pun pasiune in instrumentele alea, iar asta se simte.

Au simtit-o mai multi artisti de-a lungul anilor, caci fetele au avut numeroase proiecte si colaborari atat in tara cat si in strainatate alaturi de: Akua Naru, C.T.C., Golan, Smiley, Alexandrina Hristov, Alexandra Usurelu, Loredana, byron, VUNK, Lucia, Tomma Alistar.

Revenind la show. Silent Strike a iesit la bis nu o data, nu de 2 ori...ci de 3 ori. Nu era pregatit pentru asta, nu se astepta.

Au fost niste aplauze adevarate direct din inima de WEWANTMORE pentru ca, intr-adevar, nu ne saturasem.

Timpul trece altfel cand e Silent pe scena.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje