Selah Sue la Arenele Romane - un concert plin de energie pozitiva si ritmuri nebune

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Selah Sue a revenit in Romania pentru un concert pe care l-a sustinut la Arenele Romane, iar in urma acestuia noi am plecat fermecati si incarcati de energie pozitiva.

Artista de doar 26 de ani, nascuta in Leuven, Belgia, ne-a incantat prin simplitatea de care a dat dovada si vocea ei divina care a rasunat in tot parcul Carol.

In deschidere i-am prins pe baietii de la Tony Baboon. Dupa cum se descriu chiar ei, trupa canta piese cu influente de tropical jazz, acoustic trip-Hop, surreal rap, surreal reggae, psychedelic pop si recunoastem ca din ce-am auzit suna foarte bine live. Ii vom avea in vedere si pe viitor.

1

Selah a fost programata sa inceapa concertul la 9:00 pm si am apreciat punctualitatea de care a dat dovada - a aparut pe scena imbracata intr-o salopeta neagra, cu parul prins, si a interpretat in varianta acustic doua piese de pe noul album.

Arenele nu au fost pline pana la refuz, insa s-au strans ceva oameni, exact cei care au venit special pentru muzica ei.

2 3

Mentionam publicul pentru ca a dat dovada de multa caldura si apreciere, iar asta ne-a placut in mod deosebit - s-a cantat, s-a dansat si aplaudat, iar multi dintre cei prezenti aveau un zambet pe fata, semn ca se simt bine si se distreaza.

A fost o atmosfera foarte relaxata, incarcata de energie pozitiva si ritmuri nebune (crazy vibes dupa cum ar spune Selah), ceea ce s-ar putea traduce cu usurinta printr-un show reusit.

1
Sursa foto

Sonorizarea a fost excelenta, iar vocea artistei s-a auzit clar si limpede, reusind sa ne emotioneze si sa ne faca pielea de gaina.

Selah Sue ne-a purtat prin ritmuri de folk, soul si reggae - ne-a fascinat modul cum putea trece de la o piesa lenta, cu inflexiuni inalte ale vocii si sensibila, la melodii pline de patos, forta si energie.

5

Artista a vorbit cu cei din public si ne-a intrebat in romana "Ce mai faceti?", iar pe tot parcursul show-ului a spus "Multumesc".

Selah a precizat si cum se bucura ca este in Romania, la Arene, unul dintre "cele mai cozy" locuri in care a fost.

Concertul pe care l-a sustinut la Bucuresti face parte din promovarea albumului Reason, asa ca a cantat atat piese noi, cat si hit-uri precum Raggamuffin, Crazy Vibes, This World sau Fyah Fyah.

A fost o prezenta cameleonica, trecand de la un gen la altul, mulandu-si vocea pe fiecare piesa in parte si demonstrand ca este cu adevarat o tanara foarte talentata.

Selah a cantat atat singura pe scena, insotita doar de chitara ei, cat si impreuna cu trupa, pe care a prezentat-o cu multa apreciere pe la jumatatea concertului.

S-a intors la bis, unde a mai cantat 3 piese, printre care si Explinations, la cererea celor din public.

6

Arenele Romane au fost transformate intr-un spatiu fericit, departe de griji si stres, unde am uitat ca a doua zi nu este sambata, ci joi.

A fost un concert de calitate care ne-a mers la suflet. Big up, Selah Sue si abia asteptam sa te revedem!
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje