Loredana - Imaginarium: un spectacol feeric si un moment #colectiv emotionant

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe Loredana am vazut-o pentru prima oara la Sala Palatului anul trecut, in show-ul Reveria si atunci a fost momentul in care am hotarat ca vrem sa o revedem iar si iar si iar.

Artista a pregatit pentru 2015 show-ul Imaginarium, despre care ea a spus ca va fi: "Un show de neinchipuit, in care vei percepe real imaginatia, nu doar cu ochii minti!"

1.jpg

La putin timp dupa ora 20:00, in Sala Palatului (care era plina pana la refuz) s-au stins luminile si printre noi au aparut oameni care purtau cape si aveau lanterne in maini.

Ei au urcat pe scena, unde avea loc un joc de lumini si visuals impresionant, pregatind lumea pentru intrarea divei.

Nu trebuie sa o asculti pe Loredana zilnic si nici sa fii fanul ei ca sa fii impresionat de munca pe care o face in realizarea unui astfel de show.

Indiferent de genul muzical pe care-l asculti, Loredana iti confirma ceea ce inseamna un artist bun in Romania si un spectacol facut ca la carte.

2.jpg

Timp de aproape 3 ore, am vazut un show rupt parca din musicaluri si am urmarit ceea ce se intampla pe scena ca si cum ne-am fi uitat la un film.

Dansatori, acrobati, lumini, lasere, invitati, backing-vocalis (fetele Loredanei de la Vocea Romaniei), muzicienii de la Agurida, toti au format un numar impresionant de artisti care au avut grija ca show-ul sa iasa perfect si memorabil.

Loredana a inceput prin a canta cateva melodii pop noi de-ale sale, insa adevarata voce si-a aratat-o pe piesele populare, tiganesti si rock care au urmat.

5.jpg

A schimbat costumatii peste costumatii, toate sclipicioase sau aurii, si ne-a arat spiritul cameleonic de care da dovada si talentul pe care-l are.

Lori a invitat publicul sa danseze alaturi de ea, nu a comunicat exagerat cu acesta, insa, in urma celor intamplate la Colectiv, i-a invitat pe cei prezenti sa profite de viata si sa o considere un privilegiu, lucru pe care-l uitam des.

Spectacolul a fost unul teatral, in sensul in care fiecare miscare era foarte bine pusa la punct si fiecare moment il preceda pe urmatorul intr-un mod cursiv si logic.

Pe scena au urcat artisti precum What's Up, Matteo, Mihai Rait, Nadir, trupa Senzor, argentianul dansator de flamenco Lucas Molina, Mihai Margineanu sau Radu Gheorghe.

3.jpg 4.jpg

Daca in Reveria, spectacolul din 2014, accentul s-a pus mai multe pe ideea de Loredana-Diva, in spectacolul din 2015 a fost Loredana & friends.

Fiecare invitat a avut parte de un moment special cu artista (mai putin Radu Gheorghe, care a bucurat publicul singur cu piesa Broasca testoasa, incercand sa ne invete refrenul), iar publicul si-a aratat entuziasmul prin aplauzele frenetice.

7.jpg

Spectacolele Loredanei trebuie simtite pe propria piele, doar atunci cei care nu le-au vazut vor putea intelege bucuria artistei de pe scena si munca enorma depusa pentru realizarea unui astfel de show.

Noi ne inclinam in fata ei ca artist si recunoastem ca este, pentru muzicienii din tara, un exemplu demn de urmat.

#COLECTIV

Tragedia petrecuta la Colectiv va ramane mereu in mintea noastra. Nu poate fi uitata si nu poate fi lasata sa fie uitata.

In cadrul show-ului Imaginarium, la un moment dat, s-au stins luminile. Pe ecrane a aparut scris mare #COLECTIV, iar o sala intreaga s-a ridicat automat in picioare, cu ochi in lacrimi, aplaudand.

Dupa cateva secunde, Lori a aparut alaturi de Gabriel Cotabita. Amandoi au interpretat piesa "Mi-e dor de tine", care a apartinut regretatei Malina Olinescu.

Cat timp au cantat, pe ecranul din spate au fost puse imagini cu toate victimele de la Colectiv pana la acel moment.

6.jpg
Sursa foto

La finalul piesei, a fost adus pe scena un scaun, unde Loredana a urcat impreuna cu o chitara. In acordurile sale, pe ecran a aparut logo-ul trupei Goodbye To Gravity, iar artista a interpretat piesa Back to life.

In timpul melodiei, scena s-a umplut de chitaristi, care au acompaniat-o pe Lori.

A fost un moment care nu a avut nevoie de niciun cuvant in plus, dar de care am avut nevoie. Multumim.

 

Imaginarium LiveSala Palatului

Posted by Loredana Groza on Sunday, November 8, 2015

 

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje