Judas Priest la "Bucurock" - un show heavy metal de exceptie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Judas Priest, trupa de heavy metal din Marea Britanie, a revenit aseara la Bucuresti cu un show de exceptie la Romexpo, care ne-a lasat fara cuvinte.

Parte a turneului Redemeer of Souls, concertul a fost un mix excelent de muzica, lumini, vizual, dar mai ales energie. In deschiderea Judas i-am auzit pe 9.7 RICHTER, trupa romaneasca de heavy metal, de la 18:30, urmand apoi Helloween, de la 19:30.

Trupa a fost programata sa inceapa concertul la 21:00 si am apreciat punctualitatea de care au dat dovada - taticii metalului au aparut pe scena interpretand un cover dupa Black Sabbath la melodia War Pigs, continuand cu piesa Dragonaut, pe care o gasim si pe ultimul album, Redemeer of souls, despre care Ian Hill spune in interviul pe care ni l-a acordat ca este un album senzational, "we're back on track" cu muzica Priest clasica.

 

Rob Halford, solistul trupei, ne-a demonstrat ca varsta nu sta in calea metalului, dovada ca oamenii au strigat bis inca de la primele piese. Rob a schimbat mai bine de 5 tinute pe parcursul showului si a avut o energie debordanta pe care a transmis-o si publicului.

Mai mult decat atat, trupa a comunicat pe tot parcursul showului cu publicul iar Rob a tinut sa precizeze ca Bucurestiul o sa devina in curand "Bucurock".

Per total concertul a fost exact ce Ian Hill ne-a promis inaintea venirii la Bucuresti, un mix foarte bun cu melodii de pe noul album: Dragonaut, Halls of Valhalla, Redemeer of souls sau Beginning of the end, si cu clasicele Breaking the law, Beyond the Realms of death sau Jawbreaker.

Au fost vreo 5000 de oameni aseara la Romexpo la Judas Priest, in general cunoscatori si fani ai metalului pur, cu o medie de varsta de 35-40 de ani, unii dintre ei chiar cu intreaga familie, cu copii, tineri si adolescenti.

A fost o atmosfera civilizata, de care oamenii s-au bucurat pe deplin. Sonorizarea a fost impecabila, trupele au intrat la orele estimate pe scena si nu au fost probleme pe parcursul spectacolului.

Organizarea

La capitolul organizare a existat o problema la corturile pentru bere, in numar mult prea mic comparativ cu cei peste cinci mii de oameni prezenti la concert.

Oamenii s-au plans de cozile infernale de la corturile pentru bere si de timpul mort pe care l-au petrecut.

In plus, la Golden Ring nu a existat niciun cort si nici cosuri de gunoi. Paharele goale erau lasate pe jos, pe margine. Chiar la intrare in inelul A gaseai si de'ale gurii (langosi si alte minunatii romanesti). 

Pentru a se "revansa", organizatorii au promis pe evenimentul de pe Facebook bere gratis dupa terminarea concertului pana la terminarea butoaielor, insa acest lucru nu a ajutat prea mult.

Ne cerem scuze pentru aglomeratia de la baruri. Ne bucuram ca sunteti mai multi decat am estimat. Dupa ce se termina concertul, berea e pe gratis, din partea casei, pana golim butoaiele.

Asa cum spune un comentator pe pagina evenimentului, concertul rock fara bere e ca mancarea fara sare.

judas.png

Oamenii au stat la coada si la toalete, si ele putine comparativ cu numarul de oameni din parcarea de la Romexpo.

In concluzie, sunet excelent, trupa jos palaria, bere ieftina (6 lei) dar prea putina si parca mergeau mai multe toalete.

Una peste alta cine a vrut sa se bucure de muzica, s-a bucurat si a profitat la maxim de experienta, chiar si fara bere. Noua ne-a placut, mai vrem!

Mai multe imagini puteti vedea in album.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje