DJ Premier, prima petrecere dupa Colectiv - loc unde nu s-a fumat, vibe bun si o sonorizare infiorator de proasta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 30 octombrie 2015, un incendiu tragic petrecut la clubul Colectiv din Bucuresti ne-a lasat fara 56 de suflete si ne-a ranit la nivel national intr-un mod pe care nu-l credeam posibil.

Totul s-a schimbat peste noapte - de la increderea in institutii, la viata de noapte din Bucuresti, la locurile legendare in care ne-am petrecut zeci si sute de nopti, la faptul ca fie ca vrem sau nu, atunci cand auzim de o petrecere organizata oriunde ne vom intreba automat, mai in gluma, mai in serios - "are autorizatie ISU, daca murim?"

La nivel de generatie, simt ca ne-am unit pe cateva planuri, unul dintre ele fiind emotiile pe care le-am avut la o prima petrecere dupa Colectiv.

Pe 15 noiembrie, am fost la Dj Premier la World Trade Plaza.

6.jpg

Cel mai mare producator de hip-hop al tuturor timpurilor l-a avut in deschidere pe Vlad Dobrescu, care i-a incantat pe cei prezenti cu beat-urile sale.

A fost prima petrecere din Bucuresti, dupa Colectiv, la care am fost si fumatul a fost interzis. Ne-a placut mult - am ajuns acasa fara sa mirosim ca o scrumiera si am socializat mai mult, afara, la tigara.

Am vazut unele persoane care au fumat si in interior - ne-ar fi placut sa nu existe si astfel de teribilisme, mai ales ca iesirea era aproape si majoritatea fumatorilor au folosit-o, inclusiv noi.

Nu vom preciza ca am fost la o petrecere - nu avem cum sa facem asta, avand in vedere ca sonorizarea a fost atat de proasta, incat aveam senzatia ca ne sangereaza urechile - ci la un event unde au venit multi oameni ok, unde s-a vorbit mult, atmosfera a fost calda si vibe-ul bun.

Sala era un precum un dom de sticla si sunetul se auzea cu ecou, boxele erau date mult prea tare si nu intelegeam nimic din ceea ce spunea bietul Premier.

4.jpg

Apropo de artist, el a fost un adevarat profesionist, care a facut un show exemplar, in ciuda faptului ca ni s-a povestit cum a strans din pumni si dinti atunci cand a auzit calitatea sunetului.

Am apreciat enorm publicul - toata lumea prezenta care a venit sa se bucure de muzica lui (si care s-ar fi distrat memorabil daca s-ar fi auzit clar) a aplaudat, tipat si dansat, in semn de respect pentru Premier si munca acestuia. Big up!

In rest, s-a vorbit mult despre Colectiv, dar si despre Expirat si faptul ca s-a inchis si s-au dat imbratisari calde.

Aparent, World Trade Plaza a fost sigurul loc avizat ISU unde se putea tine aceasta petrecere.

Au aparut multe comentarii pe pagina event-ului cu privire la sunet. Toate au fost pertinente. Au fost si comentarii care au mutat atentia de la sunet, la partile pozitive. Pana si Vlad Dobrescu a comentat.

2.jpg

1.jpg

Concluzii

Am incercat sa aflam si o pozitie oficiala The Fresh despre organizare. N-am primit nimic (inca asteptam).

Sunetul a fost ingrozitor. Chiar nu ar trebui sa existe scuze pe aceasta parte. Credem ca este frustrant pentru organizatori sa auda asta din partea publicului, organizatori care au adus de-a lungul vremii multi artisti ok in Capitala si care au dat party-uri foarte reusite.

Cu toate astea, de data asta, au dat-o in bara. Credem sincer ca a fost frustrant si pentru public sa nu se poata bucura de muzica, cand s-a platit si un bilet de 30 lei, si credem ca a fost incredibil de frustrant si pentru artist, care totusi nu punea muzica la un party din '90.

Da, Colectivul ne-a schimbat si, da, a schimbat mult "petrecerile si locurile acestora" din oras. Dar asta nu inseamna ca s-a schimbat si calitatea lor.

5.jpg

Hai sa privim partea pozitiva si sa recunoastem ca ne-am distrat la eveniment, ca a fost vibe bun si plin de oameni frumosi. Hai sa apreciem ca nu s-a fumat si nu ne-am calcat in picioare. De acord.

Dar hai sa ne reorganizam resursele pe care le avem, sa gasim solutii viabile si daca vrem sa dam petreceri, hai sa incercam sa o facem astfel incat toata lumea sa plece (cat mai) multumita de la ele.

Am iesit din casa, am zambit, am vazut alti oameni si am putut sa facem asta impreuna cu cei dragi. Am si dansat putin.

Nu credem ca a fost usor pentru nimeni. Viata merge inainte, dar n-am uitat si nici vom uita.

Sunetul, in schimb, a fost fail. Ne pare rau, dar pana si DJ Premier o confirma.

3.jpg

Nu este un capat de tara si suntem convinsi ca din greseli se invata, insa, hai sa fim pe cat putem de obiectivi cu cele intamplate si sa vedem atat pozitivul, cat si negativul, fara sa le contrabalansam inutil. Asa se progreseaza, nu?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje